Bestel u cadeaus voor 30/11 en ontvang ze voor Sinterklaas*

Menu
Niewsbrief

Fabrikant portret

Atoma. Spiraal notitieboek en ringband in één

Atoma. Het systeemAtoma. Het systeem

Het Belgische notitieboeksysteem Atoma bestaat uit rollende ringen en vliegende platen, waarbij de ringen voorkomen dat de platen vliegen en de platen het rollen van de ringen verhinderen. Beide kunnen echter gemakkelijk van elkaar worden losgemaakt - en ook weer in elkaar worden gezet - dankzij de speciale perforatie van de bladeren. Het combineert dus de voordelen van een spiraalnotitieblok en een ringband in één. Nog een voordeel: u kunt uw notitieboek zelf naar wens samenstellen, herschikken, veranderen of zelfs uitbreiden - zelfs met inhoud die u zelf op de blanco formulieren met printer maakt en met papier dat u met de Atoma-perforatie perforeert.

De kit. Hoe je notitieboekje samen te stellen:

AtomaAtoma
  1. ringen (Ø 17 of 24 mm) - er zijn elf ringen nodig voor een A4-schrift en acht ringen voor een A5-schrift.
  2. Speciale geperforeerde inlegvellen (90 g/m²) in A4 en A5 en in vijf verschillende rulings.
  3. Texon omslagen in A4 en A5 of - voor de tabbladen - in A4 en A5 extra breedte, verkrijgbaar in zwart, grijs en bruin.
  4. Indexbladen met 6 tabbladen in A4 en A5, elk met extra breedte
  5. Met de Atoma perforator kunt u gaten in allerlei papieren en documenten perforeren en ze op elke gewenste plaats in het notitieboek invoegen.
11
22
33

De ringen vormen de basis voor de assemblage: eerst rijgt u de ringen in de achterflap, dan het inlegvel (het beste in batches van maximaal acht vellen) in de ringen en tenslotte de voorflap - klaar.

Het papier is ontworpen om maximaal te voldoen aan de behoeften van handschrijvers (maar is ook geschikt voor printers): lood en penpunt glijden er verbazingwekkend schoon overheen, vulpen- en balpeninkten worden geaccepteerd zonder uit te lopen. En zelfs grafietstiften laten een homogeen, schoon lettertype achter. Speciale geperforeerde inlegvellen (90 g/m2) in A4 en A5 en in vijf verschillende rulings.

De perforator perforeert allerlei soorten papier - e-mailafdrukken, formulieren, pagina's uit brochures of tijdschriften, foto's of zelfs facturen, toegangskaartjes, postkaarten en nog veel meer - met de Atoma-perforator, zodat ze gemakkelijk en op elke plaats in uw Atoma-notitieboeken kunnen worden gestopt.

Menu