Niewsbrief

Fabrikant

Atoma. Spiraal notitieboek en ringband in één

Atoma NotebookAtoma Notebook

Het ongeveer 70 jaar oude Belgische notitieboeksysteem Atoma bestaat uitsluitend uit rolringen en vliegende bladen, waarbij de ringen voorkomen dat de bladen vliegen en de bladen voorkomen dat de ringen rollen - maar beide blijven altijd gemakkelijk van elkaar los te maken dankzij een gepatenteerde speciale perforatie van de bladen. Zo kunt u de verschillende inlegvellen van uw zelf samengestelde notitieboeken op elk gewenst moment aanvullen, veranderen en mengen - zelfs met formulieren, kalender- of adresboekafdrukken die u zelf met behulp van een PC en printer op de blanco formulieren maakt en met de Atoma-pons de juiste gaatjes maakt.

Alle producten van Atoma

Andere onderwerpen

Kaweco schrijfinstrumentenKaweco schrijfinstrumenten

Bescheidenheid is een deugd. En Kaweco schrijfinstrumenten blinken uit in deze discipline. Pretentieloos en delicaat van uiterlijk, onthullen de vulpennen en hun verwanten hun innerlijke grootsheid pas bij nadere inspectie. En dit is al de tweede generatie. Sinds 1995 worden klassiekers uit het assortiment, waaronder in de eerste plaats de achthoekige Kaweco Sport, opnieuw geproduceerd onder een andere naam. Beproefd in vorm en functie, geperfectioneerd in mechaniek.

Ontdek nu
WerkhausWerkhaus

Werkhaus bewijst dat duurzaam meubilair en kantoorbenodigdheden niet aan elkaar geschroefd of gelijmd hoeven te worden. De oprichters van het in Nedersaksen gevestigde bedrijf, Eva en Holger Danneberg, hebben een eenvoudig maar intelligent constructieprincipe ontwikkeld voor hun lichtgewicht meubilair, waarbij de afzonderlijke elementen perfect in elkaar grijpen.

Ontdek nu
Waldmann schrijfinstrumentenWaldmann schrijfinstrumenten

In Pforzheim, het aloude centrum van de juwelenproductie, produceert Waldmann sinds 1918 sterling zilveren schrijfinstrumenten. Het fijn bewerkte guillocheerdecor toont de affiniteit van de ambachtsman met het decoratieve werk, terwijl tientallen jaren ervaring zich binnenin manifesteren in een gewetensvol geconstrueerd mechanisme: een praktisch sieraad dat soepel functioneert. Bij de juwelier kan ook een naam - of een bekentenis - worden gegraveerd.

Ontdek nu