Menu
Niewsbrief

Fabrikant

Chico. Hangmatten uit het Mühlviertel

Opvouwbare hangmat standaard essenhoutOpvouwbare hangmat standaard essenhout

Wij betrekken deze producten van de fabrikant Chico, die sinds het midden van de jaren tachtig in het Oostenrijkse Mühlviertel gevestigd is en zich toelegt op de productie van hangmatten, hangmatstandaards en bijpassende accessoires van hoge kwaliteit. En dit van de grond af, want het bedrijf heeft een opmerkelijk verticaal productiegamma: alleen de grondstof, d.w.z. garen, hout en metalen beslag, wordt aangekocht. Alle andere werkzaamheden worden uitgevoerd in de eigen twijnerij, weverij, schrijnwerkerij en metaalwerkplaats - op frees- en schaafmachines, lijmpersen en speciale weefgetouwen, waarvan sommige in eigen beheer werden ontwikkeld en gebouwd.

De producten in een oogopslag

In detail. De onderdelen

Dubbele Hangmat Katoen

Eindeloos geweven materiële weelde

Dubbele hangmat katoen, Beige/Groen

De hangmatten zijn bewerkt in een speciaal ontwikkelde eindeloze weeftechniek, ze zijn niet alleen van een materiaal weelde die je voelt bij de eerste aanraking - ze zijn bovenal buitengewoon scheurbestendig. Een verstelbare houten bevestigingsstang voorkomt dat de mat in elkaar schuift, en een spaninrichting maakt het mogelijk de lengte te veranderen. Alleen voor het ophangkoord gebruikt de fabrikant een synthetisch materiaal, een UV- en weerbestendige polyestermix, die de veerkracht van de hangmat op lange termijn garandeert.

€ 279,00
Hangstoel Katoen

Gewichtloos in de ruimte

Katoenen hangstoel, Kleurrijk

Het principe van de hangmat - overgebracht op een eenvoudig zitmeubel. In zijn brede, waaiervormige holte van stevig geweven stof draagt de hangstoel de persoon die erin zit zwevend door de ruimte en maakt zo een ontspannen, bijna gewichtloze zitervaring mogelijk. Hij kan onder het plafond in de woonkamer worden gemonteerd, maar de hangstoel kan ook buiten worden gebruikt. De houten bevestigingsstang voorkomt dat de mat in elkaar schuift, de wartel aan de karabijnhaak - beide van gegalvaniseerd staal en dus ongevoelig - maakt het mogelijk de hoogte van de hangstoel te verstellen. Het ophangkoord is niet voor niets van synthetisch materiaal gemaakt. De Oostenrijkse fabrikant gebruikt hier een UV- en weerbestendige polyestermix die slijtvast is en een langdurige veerkracht garandeert.

€ 209,00
Menu