Niewsbrief

Fabrikant

Brütting. Echte hardloopschoenen, gemaakt door schoenmakers

Sinds het einde van de jaren zestig produceert Brütting sportschoenen die in nauwe samenwerking tussen Eugen Brütting uit Neurenberg en coaches en actieve sporters zijn ontwikkeld en vandaag de dag nog steeds "handgemaakt in Duitsland" zijn. Brütting schoenen zijn overal schoenmakerij. Ze zijn gebouwd op een leest die meer gebogen is dan de gebruikelijke leesten. De voet wordt bij de hiel omsloten door een zacht aanvoelende randvoering. De neus is met rubber versterkt. De zoolconstructie maakt geen gebruik van de tegenwoordig gebruikelijke methoden (schuimplastic met lucht of gel, enz.) en lost de taak van het dempen van de stap op een conventionele, schoenmakerswijze op. In combinatie met de plantaardig gelooide binnenzool van rundsplitleer en de volledige varkensleren dekzool zorgt dit voor een middelharde stap - u moet geen boterzacht "inzakken" verwachten.

Andere onderwerpen

Al meer dan 25 jaar staat Grand Step Shoes voor comfortabele schoenen die op duurzame wijze en onder eerlijke omstandigheden worden geproduceerd van natuurlijke materialen. Het label, dat werd opgericht in Mainz en nu is gevestigd in Pirmasens, hecht veel waarde aan het testen en certificeren van de gebruikte materialen.

Ontdek nu

Genesis Footwear is een sneakerlabel dat zich richt op eerlijke arbeidsomstandigheden en verantwoord gebruik van natuurlijke hulpbronnen zonder concessies te doen aan het design. Daarom worden Genesis sportschoenen bijna volledig gemaakt van gerecyclede en milieuvriendelijke materialen.

Ontdek nu

We presenteren ons assortiment sportschoenen en sneakers: waaronder hardloopschoenen en sportschoenen van Brütting - "handmade in Germany". We bieden ook sportschoenen van Zeha Berlin: Dit zijn schoenen uit de Carl Häßner Meisterschuhe-serie, die in Portugal worden gemaakt volgens historische modellen.

Ontdek nu