Menu
Niewsbrief

Fabrikant

Waldmann. Schrijfinstrumenten in zilveren gewaden

Waldmann schrijfinstrumentenWaldmann schrijfinstrumenten

Het kan geen toeval zijn: het familiebedrijf Waldmann bewijst zijn affiniteit met juwelenfabrikanten en hun productietechnieken alleen al door zijn hoofdvestiging in het Zwabische Birkenfeld bij Pforzheim - in dit aloude centrum van juwelenfabricage en schrijfinstrumentveredeling maakt Waldmann sinds 1918 schrijfinstrumenten van sterling zilver.
Aan het oppervlak tonen details als de guillochékorrel of lijnversiering en het fijn gegraveerde patroon op de ton de handmatige affiniteit met het decoratieve werk. Aan de binnenkant wordt tientallen jaren ervaring weerspiegeld in het nauwgezet geconstrueerde mechanisme: een praktisch sieraad dat soepel functioneert.

Andere onderwerpen

Kaweco schrijfinstrumentenKaweco schrijfinstrumenten

Bescheidenheid is een deugd. En Kaweco schrijfinstrumenten blinken uit in deze discipline. Pretentieloos en delicaat van uiterlijk, onthullen de vulpennen en hun verwanten hun innerlijke grootsheid pas bij nadere inspectie. En dit is al de tweede generatie. Sinds 1995 worden klassiekers uit het assortiment, waaronder in de eerste plaats de achthoekige Kaweco Sport, opnieuw geproduceerd onder een andere naam. Beproefd in vorm en functie, geperfectioneerd in mechaniek.

Ontdek nu