Waldmann

Waldmann rollerbalpen edele punt

Waldmann
Waldmann rollerbalpen edele punt
  € 289,00alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering binnen 2-3 dagen

  Algemene informatie

  De edele veer. Samenwerking met de Süddeutsche Zeitung.

  De schrijfinstrumentenserie Edelfeder is het resultaat van een samenwerking tussen Waldmann en de Süddeutsche Zeitung. Het meest opvallende kenmerk van dit model is de elegante combinatie van materialen: het lichaam is gemaakt van hoogglans messing met meerdere zwarte lakken, de greep is gemaakt van gerhodineerd messing. Voor de guilloché schroefdop is massief sterling zilver gebruikt. Het graveerveld erop maakt personalisatie van dit mooie stuk mogelijk. We bieden ook een vulpen en een biro uit de serie aan.

  Periode stuk. In zilveren gewaden

  (Ongecorrodeerd) zilver kan ongeveer 99% van het invallende zichtbare licht reflecteren, meer dan enig ander edelmetaal. Een van de bijzondere kenmerken van dit bijna wit glanzende metaal is zijn aangename warmte, die het zowel visueel als haptisch uitstraalt. Als materiaal voor schrijfinstrumenten heeft zilver naast alle esthetiek nog een ander voordeel: de loop ligt prettig zwaar in de hand. In de loop der tijd krijgt het materiaal ook een karakteristieke patina.

  Een sieraad met een praktische aanleg

  Het kan geen toeval zijn: Waldmann, een familiebedrijf, toont zijn affiniteit met juwelenfabrikanten en hun productietechnieken alleen al door de vestiging in de Zwabische stad Birkenfeld bij Pforzheim, waar Waldmann sinds 1918 sterlingzilveren schrijfinstrumenten produceert in dit aloude centrum van juwelenfabricage en schrijfinstrumentveredeling.Aan het oppervlak tonen details zoals de guillochékorrel of lijnversiering en het fijn gegraveerde patroon op de loop de handmatige affiniteit met het decoratieve werk. Aan de binnenkant wordt tientallen jaren ervaring weerspiegeld in het zorgvuldig geconstrueerde mechanisme: een praktisch sieraad dat soepel functioneert.

  Productinformatie

  Artikel nummer 15455

   Een rollerbalpen uit de Edelfeder schrijfinstrumentenserie, ontstaan uit een samenwerking tussen Waldmann en de Süddeutsche Zeitung. Lichaam van messing, meervoudig gelakt en hoogglans gepolijst. Messing greep, gerhodineerd. Guilloche schroefstop met gravureveld (60 × 6 mm) van 925 zilver, niet geplateerd. Clip van koper-berylliumlegering, gerhodineerd. Inktvulling met roestvrijstalen punt en keramische bal, lijndikte 0,7 mm. Lengte gesloten 13,8 cm, lengte schrijfklaar 12,2 cm. Gewicht 40 g. Met zilveren reinigingsdoekje. Als vervangende vullingen bieden wij de Waldmann inktvullingen aan (bestelnummers 15458 en 15459).
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Klantenservice

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantenservice helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen