Menu
Niewsbrief

Fabrikant

Novila. Ondergoed & Nachtkleding

Novila NachtkledingNovila Nachtkleding

De hoogste kwaliteit in materiaal en verwerking is sinds de oprichting het leidende principe van de lingeriefabrikant Novila, een familiebedrijf van de vierde generatie uit Titisee-Neustadt in het Oberzwarte Woud. De eigen standaard van het bedrijf is maatwerk, en alleen de beste kwaliteiten stof worden verwerkt, die speciaal worden gemaakt door weverijen en breierijen in Europa. Novila speelt zijn kaarten dicht tegen de vest. In de fabriekswinkel, vlak naast de productieruimte, nodigt een bord u uit om te zien hoe de lingerie wordt gemaakt. Wie dit aanbod volgt, beseft dat het reeds lang gevestigde bedrijf niets gemeen heeft met het cliché van een krappe, slecht verlichte kleermakerswerkplaats. De kamers zijn ruim en licht, en de hele productieruimte is zorgvuldig opgeruimd en schoon.

Perfectie in vakmanschap. Tot in het kleinste detail.

Van de snijtafel gaan de afzonderlijke stukken naar de ervaren naaisters, die hun gevoel voor verhoudingen, intuïtie en oog voor detail gebruiken om lingerie te maken die uiterst comfortabel is om te dragen en perfect past. Juist de details die op het eerste gezicht onopvallend lijken, zijn een nadere beschouwing waard, omdat de eis van perfectie in vakmanschap ook en vooral daarin tot uitdrukking komt.

Bijvoorbeeld, de precieze patroonsymmetrie op de kraag en de zakken. Of de verstevigde biezen op de kraag, zakken en zoom revers. Of de strak genaaide facings, de met de fijnste steken gezoomde knoopsgaten of de zorgvuldig opgenaaide paarlemoeren knopen. Een van de meest onopvallende en opmerkelijke details is echter de gepatenteerde Novila Softbund® die, dankzij de fijne luchtzakjes onder de fijne jersey, ervoor zorgt dat de broek altijd perfect past zonder te knellen.

Novila vakmanschapNovila vakmanschap
Novila vakmanschapNovila vakmanschap
Novila vakmanschapNovila vakmanschap
Menu