Menu
CHICO Hängematten

Hangstoel Katoen

Beige
CHICO Hängematten
Hangstoel Katoen
Beige
  € 219,00alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  We verzenden
  Op voorraad, levering binnen 8-9 dagen

  Algemene informatie

  Gewichtloos in de ruimte.

  Het principe van de hangmat - overgebracht naar een eenvoudig zitmeubel. In zijn brede, waaiervormige holte van stevig geweven stof draagt de hangstoel de persoon die erin zit zwevend door de ruimte en maakt zo een ontspannende, bijna gewichtloze zitervaring mogelijk. Hij kan worden gemonteerd onder het plafond in de woonkamer, maar de hangstoel kan ook buiten worden gebruikt. De stof wordt bewerkt met een speciale eindeloze weeftechniek waarbij een vast aantal katoenen eindeloze draden zodanig aan elkaar worden geweven dat er geen storende knopen of losse randdraden in de stof zitten en elke afzonderlijke draad stevig verbonden is met het draagtouw. Een op deze wijze geweven stof is uiterst scheurvast en zorgt voor een gelijkmatige verdeling van de belasting; de materiële weelde is bij de eerste aanraking voelbaar. De houten bevestigingsstang voorkomt dat de mat in elkaar schuift, de wartel aan de karabijnhaak - beide van gegalvaniseerd staal en dus ongevoelig - maakt het mogelijk de hoogte van de hangstoel te verstellen. Het hangtouw is niet voor niets van synthetisch materiaal gemaakt. De Oostenrijkse fabrikant gebruikt hier een UV- en weerbestendige polyestermix die slijtvast is en zorgt voor langdurige veerkracht.

  Zuid-Amerikaanse manier van leven. Van Oostenrijk

  Wij betrekken deze producten van een zeer opmerkelijke fabrikant die sinds het midden van de jaren tachtig gevestigd is in de regio Mühlviertel in Oostenrijk en zich toelegt op de productie van hangmatten en hangmatstoelen, hangmatstandaards en bijpassende accessoires van hoge kwaliteit. En dit vanaf de grond, want het bedrijf heeft een opmerkelijk verticaal fabricageproces: alleen de grondstof, d.w.z. garen, hout en metalen beslag, wordt ingekocht. Alle verdere werkstappen worden uitgevoerd in de eigen draaierij, weverij, schrijnwerkerij en metaalwerkplaats van het bedrijf - op frees- en schaafmachines, lijmpersen en speciale weefgetouwen, waarvan sommige zelf zijn ontwikkeld en gebouwd.

  Productinformatie

  Artikel nummer 14000

   100% katoen, essenhout (onbehandeld). Wartel en karabijnhaak van gegalvaniseerd staal. Gemaakt in Oostenrijk. Mat lengte 190 cm, breedte 90 cm. Gewicht 4 kg. Max. belasting 150 kg. Montagehandleiding bijgevoegd.
   Kleur Beige.
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Wij helpen graag

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen