Niewsbrief

Materiaal lexicon

Een product is slechts zo goed als de materialen waarvan het is gemaakt. De keuze van de materialen hangt af van de eisen die aan de functie van het desbetreffende product worden gesteld. Functionaliteit, kwaliteit en duurzaamheid worden grotendeels bepaald door de gebruikte materialen. Bij de goede dingen letten wij er scherp op dat materialiteit, afwerking en design optimaal op elkaar zijn afgestemd. Wij willen u immers producten aanbieden die niet alleen visueel overtuigen, maar ook een functionele meerwaarde hebben - op lange termijn.
Wij besteden bijzondere aandacht aan de herkomst en aan duurzame winning en productie. Wij maken gebruik van binnenlandse en traditionele materialen, ecologisch geteelde grondstoffen en innovatieve materialen en beproefde natuurlijke vezels die milieuvriendelijk zijn en hulpbronnen sparen.

Hieronder hebben wij meer gedetailleerde informatie verzameld over de materialen die bij voorkeur in onze producten worden gebruikt. Leer meer over hun eigenschappen, voordelen en productieprocessen. Wij geven u ook tips voor de verzorging.

Materialen van A-Z