Menu
Niewsbrief

Goede dingen voor de Paastijd

Versier uw postzegel met Pasen

PaastijdPaastijd

Waarom niet thuis creatief aan de slag gaan en dit jaar Pasen versieren met onze geselecteerde en zeer decoratieve lenteboodschappen. Met hun natuurlijke en bijzondere materialen zoals Nieuw-Zeelands wolvilt, Lauscha glas, berkenbast, verguld messing of handgemaakte eierschalen, zijn ze een ware lust voor het oog op elke paasontbijttafel.
En om ervoor te zorgen dat ook uw smaakpapillen niets tekort komen, vindt u hier ook alles wat u nodig hebt om tijdens de feestdagen lekker te eten - inclusief een receptidee voor een onweerstaanbaar gistgebakje.

In de Paasbakkerij

Gegist maanzaad broodjesGegist maanzaad broodjes

Voor velen is gistgebak met Pasen als peperkoek met Kerstmis. In de vorm van vlechten, slakken of dierenmotieven - haas en lam doen de groeten - versieren zij niet alleen de paasontbijttafel, maar verspreiden zij ook hun heerlijke, zoete en warme geur tijdens het bakken en vervullen zij ons met vol verwachting naar het luchtige gebak. Onze maanzaadbroodjes hebben een beetje van dat alles, zelfs kardemom, dat in dit land gewoonlijk alleen in de winter wordt gebruikt. Frambozen zorgen voor een fruitige noot en krokante kruimels geven ze een onweerstaanbare bekroning. Dus ons advies is om ze twee keer te bakken.

Menu