Menu

Eierlepelhoorn

Eierlepelhoorn
€ 10,90alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
op voorraad, Levering in 4-5 dagen
Gratis verzending! Tot en met 31.10.2022 bespaart u de verzendkosten t.h.v. 5,95 €. (Uitgesloten zijn bestellingen die volumineuze goederen bevatten of door een expediteur worden geleverd.)

Algemene informatie

Goede smaak.

Er zijn etenswaren die gewoon niet lekker smaken uit een metalen of zilveren lepel - zoals ontbijteieren. Lepels van hoorn zijn hier het alternatief voor smaakpuristen. Hoorn is een natuurproduct, zodat grote afwijkingen in textuur en kleur niet ongewoon zijn.

Let op:

Hoorn is een natuurproduct dat altijd sterk varieert qua kleur en nerf. Het kleurenpalet varieert van lichtbeige en natuurlijk tot donkerbruin, bijna zwart. Producten van dit materiaal zijn daarom nooit identiek en zijn uniek qua kleur en patroon. Hoorn moet af en toe worden ingewreven met eenvoudige bakolie en gepoetst.

Productinformatie

Artikel nummer 41269

Gesneden uit de volledige hoorn.

Lengte ca. 12,5 cm.
Meer artikelen van de fabrikant:
Vraag over het product

Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

Wij helpen graag

Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 26 26 101 of op elk moment info@manufactum.nl

Cadeaubon

Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

Cadeaubon kopen
Menu