Menu

Roestvrij stalen filterkan

Inhoud 490 ml
Roestvrij stalen filterkan
Inhoud 490 ml
€ 79,90alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
op voorraad, Levering in 4-5 dagen
Gratis verzending! Tot en met 31.10.2022 bespaart u de verzendkosten t.h.v. 5,95 €. (Uitgesloten zijn bestellingen die volumineuze goederen bevatten of door een expediteur worden geleverd.)

Algemene informatie

Alles van roestvrij staal.

Onder kenners wordt de stokfiltermethode al lang beschouwd als een bijzonder aromavriendelijke en compatibele variant van koffiebereiding. Het feit dat deze pot volledig van roestvrij staal is gemaakt, heeft zowel functionele als esthetische voordelen: De koffie blijft langer warm in het dubbelwandige pothuis, vergelijkbaar met een geïsoleerde pot. Het materiaal geeft de warmte slechts langzaam af aan de buitenkant, zodat de kan ook gevuld nog goed vast te houden is; vooral bij het lange handvat, wat het schenken vergemakkelijkt. Als je voorzichtig bent, kun je gieten zonder te druppelen. Het enige minpuntje: het geluid van roestvrij staal op roestvrij staal, hoorbaar wanneer de zeef wordt ingedrukt.

Filter kruik. Uit China. Waar anders?

Wat dichtbij kan worden gedaan, moet van dichtbij komen. Dat is, in een notendop, altijd een van onze leidende beginselen geweest in de assortimentsbusiness. Maar nabijheid wordt steeds betrekkelijker - in onze zoektocht naar een eenvoudige maar geschikte filterkan zijn wij onlangs via een vermeende Amerikaanse leverancier in het Verre Oosten terechtgekomen, namelijk in de Chinese provincie Guangdong. Dat is waar deze kruik vandaan komt. Waarom bieden we je nog steeds deze en geen andere? Eerst en vooral, omdat het materiaal en de afwerking onberispelijk zijn. Geen enkel onderdeel is gemaakt van plastic, de dubbelwandige roestvrijstalen behuizing is naadloos en strak gepolijst. Ten tweede, omdat we tijdens onze zoektocht geen filterkan van Duitse (of Europese) makelij konden vinden die ook maar in de buurt kwam van de overtuigingskracht. Blijkbaar worden zulke kruiken hier niet meer geproduceerd. Dus, zonder enige informatie over koffietradities in Hong Kong of zelfs maar de geschiedenis van de filterkannenproduktie in de regio, ligt de verre oplossing voor de hand.

Productinformatie

Artikel nummer 21130

18/10 roestvrij staal. Gemaakt in China. De filterzeef kan worden losgeschroefd om te worden gereinigd. Vaatwasmachinebestendig.
Verkrijgbaar in 2 maten:
Inhoud 490 ml. Hoogte 20 cm, Ø 8,5 cm. Gewicht 820 g.
Meer artikelen van de fabrikant:
Vraag over het product

Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

Wij helpen graag

Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 26 26 101 of op elk moment info@manufactum.nl

Cadeaubon

Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

Cadeaubon kopen
Menu