Menu

Tafelkleed Arc en Ciel

Middel
Tafelkleed Arc en Ciel
Middel
  Middel
  € 249,00alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Leeverbaar vanaf begin oktober, nu beschikbaar voor bestelling

  Algemene informatie

  Veertig kleuren - geen enkele combinatie van kleurenstrepen wordt herhaald! Hoogwaardig tafelkleed voor binnen en buiten, gemaakt van een katoen/linnenmix. Het kleurrijke doek is afkomstig van een weverij aan de voet van de Franse Pyreneeën, waar het weven al in de vijfde generatie plaatsvindt. Het ongewone kleurontwerp van de stof is afkomstig van Hilton McConnico. De ontwerper en kunstenaar, die in Parijs woonde, was niet alleen textiel- en productontwerper, maar ook decorontwerper, modeontwerper en ontwerper van decors die in vele films werkte. De gekleurde strepen lopen over de lengte van het tafelkleed.

  Tissage Moutet

  De familie Moutet weeft sinds 1919 tafellinnen en keukentextiel, nu in de vijfde generatie. De producten worden volledig vervaardigd in Orthez, in het zuidwesten van Frankrijk.

  Hilton McConnico

  Hilton McConnico was een van de eerste grote ontwerpers die besloot voor Tissage Moutet te gaan werken. Hij revolutioneerde de traditionele streeppatronen en creëerde volledig buitengewone jacquardpatronen. De beroemde Amerikaanse ontwerper, die ook schilder, decorateur en decorontwerper was, ontving talrijke prijzen voor zijn werk. Tegenwoordig worden zijn werken tentoongesteld in talrijke musea over de hele wereld.

  Productinformatie

  Artikel nummer 22028

   Materiaal: 60% katoen, 40% linnenOntwerp: Hilton McConnico
   MediumAfmetingen: B 180 × L 270 cmGewicht: 1,3 kg

   Wasvoorschrift

   text
   Mild proces
   text
   Niet bleken
   text
   Niet drogen in droogtrommel
   text
   Zooltemperatuur ( 110 °C ) maximum
   text
   Geen droogreiniging
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Wij helpen graag

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen