Menu

Tafelkleed gekleurd gestreept

150 × 260 cm
Nieuw
Tafelkleed gekleurd gestreept
150 × 260 cm
€ 199,00alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
op voorraad, Levering in 4-5 dagen
Gratis verzending! Tot en met 31.10.2022 bespaart u de verzendkosten t.h.v. 5,95 €. (Uitgesloten zijn bestellingen die volumineuze goederen bevatten of door een expediteur worden geleverd.)

Algemene informatie

De kleuren van Kenia in de Finse weeftraditie

Lapuan Kankurit, een weverij in het kleine stadje Lapua in West-Finland, is gespecialiseerd in linnen en jacquardstoffen. Voor deze tafellakens in zuiver linnen werkt Lapuan samen met Mifuko, een ander Fins label, waarvan de ontwerpen geïnspireerd zijn op Keniaanse traditie en vakmanschap. Dit vloeit voort uit de langdurige banden van de twee ontwerpers met Kenia, die uiteindelijk hebben geleid tot een samenwerking met Keniaanse handwerksters.
Het tafellinnen dankt zijn dessin en vrolijke kleuren aan deze Keniaanse invloed, want in de natuurwitte achtergrond zijn met garen geverfde strepen van verschillende breedte ingeweven.
Na het weven en afwerken wordt het linnen ter plaatse gewassen, waardoor het zacht aanvoelt en een levendige structuur krijgt, maar ook niet meer perfect gestreken kan worden. Alleen de beste linnengarens van langvezelig vlas van Europese herkomst worden gebruikt op de weefgetouwen van het bedrijf, dat nu in zijn vierde generatie is - ook voor deze tafellakens. Een bijpassende tafelset en een theedoek van dit type zijn ook verkrijgbaar.

Productinformatie

Artikel nummer 37586

100% linnen. Oorsprong Europa. Geweven in keperbinding. Basisgewicht 250 g/m2. Machinewasbaar tot 60 °C. Niet in de droogtrommel. De krimp is 7 %. Gemaakt in Finland.
Meer artikelen van de fabrikant:
Vraag over het product

Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

Wij helpen graag

Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 26 26 101 of op elk moment info@manufactum.nl

Cadeaubon

Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

Cadeaubon kopen
Menu