Én Gry & Sif

Sneeuwklokjesvilt

(3 stuks)
Én Gry & Sif
Sneeuwklokjesvilt
(3 stuks)
  € 12,90alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering binnen 2-3 dagen

  Algemene informatie

  Blijvende boodschapper van de lente

  "Maar ze had meer kracht in zich dan ze wist. Joy and faith in summer made her strong ..." is hoe Andersen's sprookje "Het sneeuwklokje" het tere bloemetje beschrijft. Het sneeuwklokje is inderdaad de voorbode bij uitstek van de lente: als een van de eerste bloeiende planten produceert het zijn zuiver witte klokvormige bloesem en houdt het stand, zelfs tegen sneeuw en ijs. Deze sneeuwklokjes, die met de hand worden gevilt van zuivere Nieuw-Zeelandse wol, zijn net zo sterk. Ze zijn niet alleen bestand tegen vorst, maar ook tegen verwelking en knikken je blijvend toe: vanaf de vaas of als servetring, als cadeau-ornament of als eenzaam souvenir dat onwrikbaar de komst van de lente inluidt.

  Eerlijk gecombineerd. Gry & Sif

  Tijdens haar trektocht door Nepal werd de Deense Gry Staunstrup onmiddellijk gegrepen door de openheid en warmte van de inwoners - en door hun vakmanschap. Zij kon in detail observeren hoe vakkundig en vaardig Nepalese vrouwen wol vervilten om Objekten te maken. Het idee was snel geboren om deze vaardigheid te gebruiken en het Nepalese handwerk te combineren met Deens design. En het idee werd onmiddellijk gevolgd door actie.

  Sinds 2000 produceert het bedrijf Gry & Sif in Nepal verschillende producten van wolvilt. Gry Staunstrup levert de ontwerpen in typisch Deense stijl, even opvallend als discreet en tegelijkertijd zorgeloos en vrolijk; de producten worden door Nepalese vrouwen in traditioneel handwerk gemaakt. Gry & Sif is nu Fair Trade gecertificeerd en staat voor eerlijke lonen en arbeidsomstandigheden, milieubewuste productie en transparantie. Voor de vilten producten wordt uitsluitend zuivere scheerwol van Nieuw-Zeelandse schapen gebruikt - elk product is uniek en handgemaakt.

  Let op:

  Bepaalde fabricagestappen worden met de hand uitgevoerd. Kleine afwijkingen in grootte en kleur kunnen dus voorkomen.

  Productinformatie

  Artikel nummer 207567

   Set van 3 sneeuwklokjes. Bladeren en bloemen 100% scheerwol (herkomst Nieuw-Zeeland). Stengels draad, omwikkeld met scheerwol. Bloem elk Ø 5 cm, hoogte 4 cm. Totale lengte per bloem 21 cm. Totaal gewicht 20 g. Levering zonder vaas en decoratie.
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Klantenservice

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantenservice helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen