Menu
Én Gry & Sif

Paasmandje vilt

Geel
Én Gry & Sif
Paasmandje vilt
Geel
  € 24,90alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering binnen 3-4 dagen

  Algemene informatie

  Paas pakstation

  Zodat de bezorgdienst in naam van de paashaas zijn bestemming vindt: In deze paasmand, met de hand gevilt van zuivere Nieuw-Zeelandse wol, deponeert hij misschien wel zijn cadeautje (misschien herkent hij zelfs zijn eigen snotneus in het gestileerde geborduurde konijnengezichtje). En zoals gewoonlijk willen we u niet vertellen wat u moet doen, dus u bent vrij om de mand jaar na jaar voor andere decoratieve doeleinden te gebruiken, of het nu op de paasontbijttafel is, op de vensterbank of op het dressoir.

  Eerlijk gecombineerd. Gry & Sif

  Tijdens haar trektocht door Nepal werd de Deense Gry Staunstrup onmiddellijk gegrepen door de openheid en warmte van de inwoners - en door hun vakmanschap. Zij kon in detail observeren hoe vakkundig en vaardig Nepalese vrouwen wol vervilten om Objekten te maken. Het idee was snel geboren om deze vaardigheid te gebruiken en het Nepalese handwerk te combineren met Deens design. En het idee werd onmiddellijk gevolgd door actie.

  Sinds 2000 produceert het bedrijf Gry & Sif in Nepal verschillende producten van wolvilt. Gry Staunstrup levert de ontwerpen in typisch Deense stijl, even opvallend als discreet en tegelijkertijd zorgeloos en vrolijk; de producten worden door Nepalese vrouwen in traditioneel handwerk gemaakt. Gry & Sif is nu Fair Trade gecertificeerd en staat voor eerlijke lonen en arbeidsomstandigheden, milieubewuste productie en transparantie. Voor de vilten producten wordt uitsluitend zuivere scheerwol van Nieuw-Zeelandse schapen gebruikt - elk product is uniek en handgemaakt.

  Let op:

  Bepaalde fabricagestappen worden met de hand uitgevoerd. Kleine afwijkingen in grootte en kleur kunnen dus voorkomen.

  Productinformatie

  Artikel nummer 207556

   100% scheerwol (herkomst Nieuw-Zeeland). Hoogte 30 cm, Ø 17 cm. Gewicht 160 g.
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Wij helpen graag

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen