Menu

Citruspers The Juicer

Nieuw
Citruspers The Juicer
€ 449,00alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
op voorraad, Levering in 4-5 dagen
Gratis verzending! Tot en met 31.10.2022 bespaart u de verzendkosten t.h.v. 5,95 €. (Uitgesloten zijn bestellingen die volumineuze goederen bevatten of door een expediteur worden geleverd.)

Algemene informatie

Nieuwe ontwikkeling. Versheidskick met één druk op de knop

De Juicer levert vers geperst sinaasappelsap in een handomdraai. De keuze is aan u: wilt u liever een vol, fruitig sap met wat meer pulp of een verfrissend helder sap met minder pulp? Deze elektrische citruspers van Espressions in Nederland kan beide. Druk gewoon op een van de twee voorselectieknoppen, stop een halve sinaasappel (grapefruit, citroen of granaatappel zijn ook mogelijk) in de robuuste perskegel van smaakneutraal roestvrij staal en druk het handvat voorzichtig naar beneden: De productie van vers fruit begint en de kegel draait om zijn eigen as naar rechts of naar links.

Met 1.400 omwentelingen per minuut werkt de citruspers verrassend stil maar zeer krachtig. Het fruit wordt grondig geperst. Sinaasappelhelften die eenmaal zijn geperst met de functie "weinig pulp" kunnen een tweede keer worden geperst (dan met de functie "meer pulp") om de laatste druppel sap eruit te halen. Een uitsparing aan het uiteinde van de perskegel zorgt ervoor dat er geen bittere witte stof onder de schil van de vrucht in het vers geperste sap terechtkomt. Als het persen klaar is, kan de sapuitlaat worden afgesloten door hem naar boven te duwen, zodat hij niet druppelt.

De elegante behuizing van de citruspers is gemaakt van gegoten aluminium en aan de buitenkant behandeld met een zuurbestendige lak om corrosie door sapspatten te voorkomen. Het hulpstuk met perskegel, centrifuge en beschermring kan in zijn geheel worden verwijderd voor reiniging. Wij adviseren de afzonderlijke onderdelen onmiddellijk na gebruik af te spoelen onder stromend water (niet in de machine!). Dit voorkomt dat de fruitvezels blijven plakken.

Garantievoorwaarden van de fabrikant

Algemene productinformatie

Productinformatie

Artikel nummer 202346

Perst sinaasappels, andere citrusvruchten en granaatappels met één druk op de knop. Twee standen om uit te kiezen: voor vers geperst sap met veel of weinig pulp. Ontwikkeld in Nederland en vervaardigd door een specialist in huishoudelijke apparaten in Polen.
Behuizing gegoten aluminium gelakt, perskegel en centrifuge van roestvrij staal, beschermring en schaal van Tritan® kunststof (BPA-vrij). Sapuitlaat met druppelstop. Er kan een sapkan of een glas met een maximale hoogte van 14,5 cm onder worden geplaatst.
Opgenomen vermogen 340 W, toerental 1.400 rpm. Geluidsniveau tijdens bedrijf 65 dBA. Hoogte 40 cm (met open handvat 55 cm), breedte 18,5 cm, diepte 21 cm. Gewicht 7,4 kg. Kabellengte 110 cm (veiligheidsstekker)type F), de kabel kan in de voet van de behuizing worden opgeborgen wanneer hij niet wordt gebruikt. Een gedetailleerde gebruiksaanwijzing met veiligheidsinstructies is bijgesloten. De fabrikant geeft 5 jaar garantie vanaf de datum van aankoop. Let op: Niet geschikt voor continu gebruik.
Meer artikelen van de fabrikant:
Vraag over het product

Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

Wij helpen graag

Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 26 26 101 of op elk moment info@manufactum.nl

Cadeaubon

Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

Cadeaubon kopen
Menu