Menu

Geweven draadmand

Klein
Geweven draadmand
Klein
34,90 €alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
leeverbaar vanaf begin oktober, nu beschikbaar voor bestelling
Gratis verzending! Tot en met 31.10.2022 bespaart u de verzendkosten t.h.v. 5,95 €. (Uitgesloten zijn bestellingen die volumineuze goederen bevatten of door een expediteur worden geleverd.)

Algemene informatie

Gefabriceerd in Frankrijk. Stevige oogstmand

Ooit bedoeld voor een speciaal doel - het bewaren van de appels tijdens de oogst voor de nieuwe cider in de nazomer - wordt deze mand vandaag de dag nog steeds in Frankrijk gemaakt. Maar niet in Normandië, maar in Bretagne, waar het productiebedrijf van de familie zich tientallen jaren geleden vestigde en zijn repertoire van tuinmanden uitbreidde met visvallen en manden voor de visvangst en de schelpdierenoogst. Het basismateriaal blijft steeds hetzelfde: een netwerk van veerkrachtig draad dat minutieus wordt gespannen tot een stabiel raamwerk van nog sterker draad. Op deze wijze ontstaat een zeer duurzame, permanent ongevoelige container voor de meest uiteenlopende doeleinden. Het handvat is gemaakt van beukenhout.

Hij die cultiveert zal ook oogsten

Daarom bieden wij de mand in verschillende maten aan. De kleine mand, bijvoorbeeld, is ook perfect voor kinderen. Ze kunnen het gebruiken om de groenteoogst van hun tuinbed in te bewaren (wortelen, radijzen, komkommers, sla...) of om hun tuinhandschoenen en gereedschap in te vervoeren. Het is gemaakt als een grote. Hij kan comfortabel aan het handvat worden gedragen en is niet te zwaar, zelfs niet voor jongere kinderen.

Productinformatie

Artikel nummer 89649

Thermisch verzinkt draadgaas in een frame van verzinkt draad. Handvat ook van gegalvaniseerd draad, met beukenhouten steel. Gemaakt in Frankrijk.
Velghoogte 11,5 cm. Lengte 34 cm, breedte 22 cm. Gewicht 650 g.
Vraag over het product

Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

Wij helpen graag

Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 26 26 101 of op elk moment info@manufactum.nl

Cadeaubon

Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

Cadeaubon kopen
Menu