Menu
de Buyer

de Buyer Kleine ijzeren pot

de Buyer
de Buyer Kleine ijzeren pot
  € 16,90alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering binnen 3-4 dagen

  Algemene informatie

  Goede pannen zijn van ijzer.

  Een koekenpan moet tot een zeer hoge temperatuur kunnen worden verhit, en hij moet de warmte zo goed mogelijk doorgeven aan het voedsel. Bijna geen enkele andere pan komt in de buurt van de oude, natuurlijke ijzeren pan. Daarom hebben professionals er altijd de voorkeur aan gegeven. In termen van smaak en gezondheid zijn gerechten bereid in de onbeklede ijzeren pan onovertroffen. IJzeren pannen zijn zeer lang houdbaar. Dat moet je weten: Een ruwe, smeedijzeren pan moet worden ingewerkt; dan wordt hij echt goed en krijgt hij mettertijd meer karakter.

  Gewalst ijzer.

  Deze pannen, net als de volgende pan en de pannen met handgrepen, zijn afkomstig van de Buyer in de Vogezen, waar sinds 1830 keukengerei wordt gemaakt.

  Culinaire traditie: de Buyer

  Het bedrijf de Buyer ontwerpt en produceert al sinds 1830 kook- en bakgerei, en niet alleen voor professionele koks. Het bedrijf is gevestigd in de Vogezen en hecht tegenwoordig veel waarde aan milieu- en sociale normen. Zo werd het bedrijf in 2022 voor de tweede keer gecertificeerd volgens de "Corporate Social Responsibility Commitment" van de Verenigde Naties voor duurzame ontwikkeling, waarin meer dan 50 beoordelingscriteria zijn vastgelegd, waaronder ethisch gedrag, respect voor mensenrechten en verantwoordingsplicht. Het bedrijf zet zich ook steeds meer in buiten de grenzen van de eigen locatie. Om het milieu en het water in de regio te beschermen, exploiteert de Buyer zijn eigen afvalwaterzuiveringsinstallatie. Onderdelen van antikleefcoatings kunnen ter plaatse worden gerecycleerd en dus opnieuw worden gebruikt. De fabrikant van kookapparatuur heeft onlangs een lokaal herbebossingsproject gesteund door meer dan 1.000 bomen te planten, en de eigen bijenkorven van het bedrijf worden gebruikt om de bijenpopulaties in de Vogezen te helpen herstellen. En net als voor Manufactum is het ook voor de Buyer vanzelfsprekend om te inspireren tot bewuste consumptie met duurzame kwaliteitsproducten.

  Kooktoestellen:

  IJzeren pannen zijn geschikt voor alle soorten fornuizen. Het fornuis mag niet kleiner zijn dan de bodem van de pan.

  Onderhoudsinstructies:

  Alle pannen van zuiver ijzer zijn tegen corrosie beschermd met een oliefilm, die u het beste kunt verwijderen met de gecalcineerde soda uit ons huishoudelijk verzorgingsassortiment voordat u de pannen voor het eerst gebruikt. IJzeren pannen horen niet in de vaatwasser; een goed gebakken pan kan gemakkelijk en zonder resten worden uitgeveegd.

  Productinformatie

  Artikel nummer 45429

   Geschikt voor blini (een recept is bijgevoegd) of voor het bereiden van precies één gebakken ei. Gemaakt in Frankrijk, basis Ø 9 cm, randhoogte 2,5 cm. Materiaaldikte 2,5 mm. Gewicht 470 g.
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Wij helpen graag

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen