Menu

Placemat gekleurd gestreept

Nieuw
Placemat gekleurd gestreept
15,90 €alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
op voorraad, Levering in 5-6 dagen
Gratis verzending! Tot en met 31.10.2022 bespaart u de verzendkosten t.h.v. 5,95 €. (Uitgesloten zijn bestellingen die volumineuze goederen bevatten of door een expediteur worden geleverd.)

Algemene informatie

De kleuren van Kenia in de Finse weeftraditie

Lapuan Kankurit, een weverij in het stadje Lapua in het westen van Finland, is gespecialiseerd in linnen en jacquardstoffen. Voor deze placemat van zuiver linnen heeft Lapuan samengewerkt met Mifuko, een ander Fins label, waarvan de ontwerpen geïnspireerd zijn op Keniaanse traditie en vakmanschap. Dit vloeit voort uit de langdurige banden van de twee ontwerpers met Kenia, die uiteindelijk hebben geleid tot een samenwerking met Keniaanse handwerksters.

Het ontwerp en de vrolijke kleuren van de sjaal zijn te danken aan deze Keniaanse invloed, aangezien er met garen geverfde strepen van verschillende breedte in de natuurlijke witte achtergrond zijn geweven. Het linnenweefsel wordt na het weven en confectioneren ter plaatse gewassen, waardoor het een zachte greep en een levendige structuur krijgt - maar het kan niet perfect glad worden gestreken. Alleen de beste linnengarens van langvezelig vlas van Europese herkomst worden gebruikt op de weefgetouwen van het bedrijf, dat nu door de vierde generatie wordt geleid. Het bijpassende tafelkleed en een theedoek zijn ook verkrijgbaar.

Productinformatie

Artikel nummer 37587

100% linnen. Oorsprong Europa. Geweven in keperbinding. Basisgewicht 250 g/m2. Machinewasbaar tot 60 °C. Niet in de droogtrommel. De krimp is 7%. Gemaakt in Finland.
48 × 32 cm
Meer artikelen van de fabrikant:
Vraag over het product

Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

Wij helpen graag

Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 26 26 101 of op elk moment info@manufactum.nl

Cadeaubon

Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

Cadeaubon kopen
Menu