Menu
Én Gry & Sif

Paaseieren voelde klein aan

(8 stuks)
Én Gry & Sif
Paaseieren voelde klein aan
(8 stuks)
  € 12,90alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Leeverbaar vanaf midden januari, nu beschikbaar voor bestelling

  Algemene informatie

  Het kleine paasei van het (paas)schaap

  De handgevilte paaseieren van de Deense fabrikant Én Gry & Sif, gemaakt van zuivere Nieuw-Zeelandse wol, voegen subtiele maar opvallende kleurspatten toe aan uw paasboeket - en overal waar u de eieren decoratief wilt plaatsen.

  Wij bieden de eieren van wolvilt aan in twee versies; deze kleinere eieren zijn verkrijgbaar in een set van 8 in verschillende kleuren.

  Eerlijk gecombineerd. Gry & Sif

  Tijdens haar trektocht door Nepal werd de Deense Gry Staunstrup onmiddellijk gegrepen door de openheid en warmte van de inwoners - en door hun vakmanschap. Zij kon in detail observeren hoe vakkundig en vaardig Nepalese vrouwen wol vervilten om Objekten te maken. Het idee was snel geboren om deze vaardigheid te gebruiken en het Nepalese handwerk te combineren met Deens design. En het idee werd onmiddellijk gevolgd door actie.

  Sinds 2000 produceert het bedrijf Gry & Sif in Nepal verschillende producten van wolvilt. Gry Staunstrup levert de ontwerpen in typisch Deense stijl, even opvallend als discreet en tegelijkertijd zorgeloos en vrolijk; de producten worden door Nepalese vrouwen in traditioneel handwerk gemaakt. Gry & Sif is nu Fair Trade gecertificeerd en staat voor eerlijke lonen en arbeidsomstandigheden, milieubewuste productie en transparantie. Voor de vilten producten wordt uitsluitend zuivere scheerwol van Nieuw-Zeelandse schapen gebruikt - elk product is uniek en handgemaakt.

  Let op:

  Bepaalde fabricagestappen worden met de hand uitgevoerd. Kleine afwijkingen in grootte en kleur kunnen dus voorkomen.

  Productinformatie

  Artikel nummer 202737

   100% scheerwol (herkomst Nieuw-Zeeland). Lengte per ei ca. 2,5 cm, Ø ca. 2 cm. Gewicht per ei ongeveer 1,5 g. Set van 8 stuks in verschillende kleurencombinaties. Zonder schelp.
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Wij helpen graag

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen