Menu

Stevige handcrème

Tuinman
Stevige handcrème
Tuinman
  € 11,90Basisprijs: € 238,00/kgalle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering binnen 3-4 dagen
  Gratis verzending! Tot en met 31.01.2023 bespaart u de verzendkosten t.h.v. 5,95 €. (Uitgesloten zijn bestellingen die volumineuze goederen bevatten of door een expediteur worden geleverd.)

  Algemene informatie

  Luchtwaardig en plasticvrij. Handcrème uit één stuk

  Dankzij de stevige consistentie wordt deze handcrème uit Schotland geleverd in een klein blikje - in plaats van een plastic tube - en mag daarom ook mee in de handbagage van een vliegtuig. Dit is mogelijk door bijenwas als basis te gebruiken. Hieraan zijn cacaoboter en kokosolie toegevoegd, die rijk zijn aan voedingsstoffen en hydrateren. De stevige handcrème verzorgt dus ook zeer droge handen. De intense maar uiterst aangename geur - u kunt kiezen uit vier geuren - wordt uitsluitend geleverd door natuurlijke essentiële oliën. Het aanbrengen is net zo eenvoudig als bij elke andere handcrème: neem de vaste handcrème even in de hand om hem op te warmen, wrijf hem zo nodig een of twee keer over de huid en verdeel de crème. De vaste handcrème is zeer rijk en daardoor zuinig in gebruik.

  Handgemaakt in Schotland. The Edinburgh Natural Skincare Company

  Zoals veel kleine natuurlijke cosmeticaproducenten begon de Edinburgh Natural Skincare Company de productie in de eigen keuken. Meer dan een jaar lang werkten zij aan de perfecte formulering voor de eerste zeep om te voldoen aan de kwaliteitsnormen die zij zichzelf gesteld hadden. "Natuurlijk betekent natuurlijk" - als iets als natuurlijk wordt omschreven, moet het ook 100% natuurlijk zijn. Dit principe loopt consequent door in alle productiesectoren, van de gebruikte grondstoffen tot de verpakking. Dus gaan er alleen zuivere, natuurlijke ingrediënten, bij voorkeur uit de regio en in biologische kwaliteit, in de kookpotten, die nu zijn verhuisd naar een echte productieruimte in de buurt van Edinburgh. De zepen en nu ook crèmes, lotions en vaste parfums zijn verpakt in papier, glas en potjes van blik of biologisch afbreekbaar plastic. En zodat handcrème eindelijk zonder plastic tube kan, hebben de Schotten een stevige handcrème ontwikkeld - ook dit was een goed stuk werk (vele maanden). De basis is bijenwas, dat al duizenden jaren wordt gebruikt als natuurlijk bewaarmiddel en stabilisator in lichaamsverzorging. Het geeft de handcrème zo'n vaste consistentie - vergelijkbaar met een stuk zeep - dat hij in een klein blikje kan worden bewaard. En omdat hun geuren nu zo velen bekoren, hebben de Schotten nu ook vaste parfum ontwikkeld in de geuren van de handcrèmes.

  Let op:

  Ook al zijn ze biologisch afbreekbaar, zulke kunststoffen horen niet bij het organisch afval. Volg bij het verwijderen van de verpakking de instructies van de betreffende afvalverwerker in uw regio.

  Productinformatie

  Artikel nummer 30368

   Rijke, stevige handcrème in een blik, het stuk crème is verpakt in een biologisch afbreekbare folie. Met bijenwas, cacaoboter en kokosolie en essentiële oliën. 50 g stuk
   Gardener: Bergamot, lavendel en ylang-ylang zorgen voor de frisse, licht muskusachtige geur.
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Wij helpen graag

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen
   Menu