Menu

Bedlade

Bedlade
Bedlade
119,00 €alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
op voorraad, Levering in 4-5 dagen
Gratis verzending! Tot en met 31.05.2022 bespaart u de verzendkosten t.h.v. 5,95 €. (Uitgesloten zijn bestellingen die volumineuze goederen bevatten of door een expediteur worden geleverd.)

Algemene informatie

Zij die nooit hun brood in bed aten...

Misschien heb je dit dienblad nog niet ontdekt? Het is gemaakt van geolied walnotenhout in het beste vakmanschap - en vangt meer dan alleen de ontbijtkruimels op. Als u graag veel tijd in bed doorbrengt met lezen, kunt u niet alleen uw theekopje en bord koekjes op het dienblad met de uitklapbare bodem zetten, maar hebt u ook een plank voor uw boek, krant of tablet. En als de basis ingeklapt blijft, kan dit dienblad natuurlijk ook dienen als eenvoudig dienblad. Gemaakt in Slovenië van lokaal hout.

Productinformatie

Artikel nummer 46738

Notenhout geolied (herkomst Slovenië), siliconen voetjes. Opgevouwen breedte 55 cm, diepte 37 cm, hoogte 4 cm, opengevouwen breedte 58 cm, diepte 37 cm, hoogte 21,5 cm. Gewicht 1,7 kg. Zonder versiering.
Meer artikelen van de fabrikant:
Vraag over het product

Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

Neem contact met ons op

Of het nu gaat om advies, reserveonderdelen of speciale verzoeken - onze klantenservice behandelt al uw vragen en zorgen op een persoonlijke en goed onderbouwde manier.

U kunt ons van maandag tot en met vrijdag bereiken op 0800 26 26 101 of op elk gewenst moment op info@manufactum.nl

.

Cadeaubonnen

Het is goed voor alles: Met onze PDF-cadeaubonnen kan je kiezen uit het volledige Manufactum-assortiment. Kies een motief dat je kan versturen via e-mail of uitprinten en persoonlijk aanbieden, onmiddellijk na het plaatsen van je bestelling.

Bestel Nu
Menu