Menu

Tray kersenhout met linoleumoppervlak

Tray kersenhout met linoleumoppervlak
  € 199,00alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering binnen 3-4 dagen
  Gratis verzending! Tot en met 31.01.2023 bespaart u de verzendkosten t.h.v. 5,95 €. (Uitgesloten zijn bestellingen die volumineuze goederen bevatten of door een expediteur worden geleverd.)

  Algemene informatie

  Ontdek een reeks zeer speciale producten die wij speciaal voor u in eigen huis hebben ontwikkeld of verbeterd, zodat wij u altijd het hoogste niveau van materiaal en functionaliteit kunnen garanderen.

  Kersenhout en linoleum.

  Een stevig dienblad met een massief, geolied en gepolijst kersenhouten frame en een met linoleum bekleed draagvlak van multiplex - waardoor het enerzijds relatief zwaar is (vanwege het hout) en anderzijds bovengemiddeld slipvast (vanwege het linoleum). Het wordt voor ons gemaakt in een werkplaats in Hesse.

  Productinformatie

  Artikel nummer 59670

   62 x 42 cm, hoogte 7,5 cm. Frame dikte 2 cm. Gewicht 2,2 kg. Het linoleumblad is niet geschikt voor direct contact met voedsel.
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Wij helpen graag

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Manufactum

   Beleef de producten, die wij op eigen verantwoordelijkheid voor u hebben ontwikkeld - goede dingen, die wij allang zelf op de markt hadden willen zien, maar tot nu toe niet in de kwaliteit konden vinden, die wij u, onze klant, willen aanbieden.

   Alle Manufactum-producten
   Menu