Menu
Niewsbrief

Reistijd. Praktisch voor onderweg

Men reist niet om aan te komen ...

... maar om te reizen - althans zo zag Goethe het, wat natuurlijk ook te maken had met zijn tijd, toen afstanden in een veel langere tijd moesten worden afgelegd dan nu voor ons mogelijk is. Vooral op lange reizen is de reis vaak de bestemming, niet het eindpunt. En na zo'n reis keert niemand in dezelfde toestand terug als toen hij vertrok. Reizen opent de intellectuele horizon, laat het eigen land in een nieuw licht zien, zet aan tot kritisch vergelijken en inspireert. En dat al lang voordat de reis begint - wanneer reisroutes en bestemmingen worden vastgesteld of de koffer wordt gepakt om op reis te gaan. Hier vindt u een collectie praktische en duurzame reisaccessoires, van tassen met grote openingen tot notitieboekjes en pennen voor reisdocumentatie.

Voor reisdocumenten. Notitieboekjes met metalen rand

Notitieboekjes die bestand moeten zijn tegen alle incidenten onderweg - in een rugzak of zelfs in een expeditiekist - moeten goed worden verstevigd. Deze notebooks hebben een omslag met afgeronde hoeken van 2 mm dik Texon en driezijdig vernikkelde metalen randen om zelfs de meest ongunstige omstandigheden te weerstaan.

En om ervoor te zorgen dat het lichte buff 90 g papier van het garengebonden boekblok niet wordt beschadigd, voorkomt een elastiekje dat onbedoeld wordt geopend. Wij hebben deze notitieboekjes in verschillende kleuren (de "ATOMA kleuren") en formaten.

Patent. Praktisch. Kaweco Liliput

Doet zijn naam eer aan: de Lilliput past in uw handtas, borstzak of broekzak om af en toe iets op te schrijven, maar is ook geschikt voor grotere schrijfklussen.

Meer inspiratie

Menu