Merkur

Merkur Reis scheerkoffer koeienhuid

Exclusief
Merkur
Merkur Reis scheerkoffer koeienhuid
  € 99,90alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering binnen 2-3 dagen

  Algemene informatie

  Exclusief

  Het etui is op maat gemaakt voor dit reisscheermes van Merkur - het is speciaal voor ons gemaakt van het plantaardig gelooide rundleer uit de Manufactum ledercollectie. Deze versie van de set is alleen bij ons verkrijgbaar.

  Scheerapparaat op reis. In een zaak

  Dit scheermes kan worden gedemonteerd in zijn afzonderlijke onderdelen (deksel, kam en handvat) zoals het beproefde Merkur reisscheermes, maar heeft een handvat dat 2 cm langer is. Het mes van beide is in een sandwichconstructie in een boog geklemd, waardoor het de juiste snijhoek krijgt en een bijzonder glad scheerresultaat mogelijk maakt - zelfs bij zware baardgroei. Gedemonteerd wordt het scheermes opgeborgen in het meegeleverde lederen etui, dat ook een dispenser voor tien scheermesjes bevat. We laten de koffer maken van ons Manufactum leer.

  Merkur Scheerapparaat

  Merkur is een van die Solinger smederijen die gespecialiseerd zijn in een staalgroep: Hier is het oude, stalen scheermes voor dubbelzijdige messen. Ze zijn gemakkelijker (en veiliger) te bedienen dan scheermesjes, maar zijn scherper (en, rekening houdend met de kosten van de mesjes, goedkoper) dan scheermesjes met draaikop.

  Productinformatie

  Artikel nummer 68881

   3-delig scheermes voor op reis: Handvat van aluminium, mat verchroomd; deksel en kam van zinkspuitgietwerk, glanzend verchroomd. Lengte scheerapparaat 8,5 cm. Gewicht 45 g. Etui van plantaardig gelooid rundleer, 10,5 × 6 × 2 cm. Totaal gewicht 95 g. Met 10 scheermesjes in dispenser.
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Klantenservice

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantenservice helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Exclusief bij Manufactum

   Wij bieden u een aantal heel bijzondere producten van geselecteerde producenten, die in deze vorm alleen verkrijgbaar zijn bij Manufactum en waarvan wij u een hoogste mate aan materiaalkwaliteit en functionaliteit kunnen garanderen.

   Alle exclusieve producten