Menu

Heren Portemonnee Cordovan Muntzakje

Heren Portemonnee Cordovan Muntzakje
  € 619,00alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Leeverbaar vanaf midden april, nu beschikbaar voor bestelling

  Algemene informatie

  Koop voor het leven. Shell Cordovan Portemonnees

  De legendarische reputatie van Shell Cordovan paardenhuid van de Horween® looierij in Chicago gaat vooraf aan deze portefeuilles, want de duurzaamheid van producten gemaakt van dit leer is onovertroffen. Shell Cordovan wordt gemaakt van twee huiden van A3-formaat, het kruis (en alleen het kruis), van een speciaal ras van koudbloedige paarden. In tegenstelling tot andere leerkwaliteiten heeft het twee prachtig gladde lederen zijkanten, zodat het ongevoerd kan (en moet) worden verwerkt. De leerfabrikant Kreis uit Offenbach gebruikt het om onverwoestbare portefeuilles en koffers voor ons te maken. Onverwoestbaar omdat het slijtvaste leer met zijn fijne vezelstructuur ook na jarenlang gebruik niet slijt.

  Verfijnde constructie

  De portefeuilles danken hun lange levensduur aan de doordachte constructie van slechts twee grote leersneden (waarvoor echter ongeveer 70% meer materiaal nodig is dan voor bijvoorbeeld een riem van 3,5 cm breed). Dit betekent dat er - afgezien van een onmisbare stevige naad - helemaal geen naden zijn aan de buitenkant, die bij dagelijks gebruik bijzonder blootstaat aan slijtage: ook en vooral aan de hoeken. De sterke leren randen zijn fijn geschuurd, gebeitst en gepolijst met harde was, de tussenschotten zijn gemaakt van dun, duurzaam kangoeroeleer. Met een beetje zorg gaan de portefeuilles een leven lang mee.

  Productinformatie

  Artikel nummer 43842

   Paardenleer (Shell Cordovan), plantaardig gelooid, herkomst USA. Voering van de kaartvakjes van kangoeroeleer. Met muntzakje, 4 kaartsleuven en 2 sleuven voor ID en papieren. Gemaakt in Duitsland. 12,5 cm breed, 9 cm hoog. Gewicht 120 g.
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Wij helpen graag

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen