HandwerksArt Zimmer

Shake portemonnee koeienhuid

HandwerksArt Zimmer
Shake portemonnee koeienhuid
  € 42,90alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering binnen 2-3 dagen

  Algemene informatie

  Portemonnee die veilig hard geld (en gevouwen biljetten) opbergt. Het geld kan in het deksel van de portefeuille worden geschud voor een beter overzicht.

  Zadel leren portefeuilles

  Deze portefeuilles danken hun beschermende stabiliteit aan de sterkte van de gebruikte koeienhuid en het natte vormgevingsproces. Bij dit proces worden de natte stukken leer met de hand gevormd over een hete metalen doorn. Naast de uiteindelijke, relatief harde vorm blijven ze tot op zekere hoogte flexibel, zijn ze bestand tegen sterkere druk en zijn ze schokbestendig.

  Productinformatie

  Artikel nummer 26255

   Runderhuid, plantaardig gelooid (dikte van het frame 3,6 mm, van de onderkant 2,4 mm), opengewerkte zadelsteek. Drukknoopsluiting. Gemaakt in Hongarije. 8 cm breed, 2,5 cm hoog, 7,5 cm diep. Gewicht 55 g. 1 stuk.
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Klantenservice

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantenservice helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen