Menu
Sonnenleder

Sonnenleder Dames tas

Natuur
Exclusief
Sonnenleder
Sonnenleder Dames tas
Natuur
  € 539,00alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering binnen 3-4 dagen

  Algemene informatie

  Exclusief

  Ontdek een reeks zeer speciale producten die wij speciaal voor u in eigen huis hebben ontwikkeld of verbeterd, zodat wij u altijd het hoogste niveau van materiaal en functionaliteit kunnen garanderen.

  Drie zakken.

  Deze ruime tas voor alle doeleinden wordt een compacte en elegante handtas met twee eenvoudige handvatten - de zijkanten kunnen worden neergeklapt. Over de schouder gedragen, onthult de tas zijn derde vorm: Een comfortabele lederen band zorgt er vervolgens voor dat de handen vrij blijven. Als handtas, kleine reistas, voor boodschappen of op kantoor (er past zelfs een map in) - deze tas komt overal goed tot zijn recht. Het concept van functionele veelzijdigheid is tot in het kleinste detail uitgedacht. Twee in het leer verborgen magneten beveiligen de vorm wanneer de zijkanten worden neergeklapt en verbergen tegelijkertijd de bevestigingsringen voor de afneembare draagriem. De lederen omslagen van de "onzichtbare" magneten worden zorgvuldig met de hand in een ronde vorm gevouwen en vastgenaaid. De twee sterke lederen handvatten zijn versterkt door een geïntegreerd koord, wat het draagcomfort aanzienlijk verbetert. Een lederen riem met karabijnhaak aan het hoofdvak maakt het gemakkelijk om uw sleutelbos vast te zetten en snel te pakken te krijgen. De buitenranden van de tas hebben bijna geen zichtbare naden - tot op de bodem.

  Leer van de put. Roodgelooid

  Sonnenleder in Bodman-Ludwigshafen aan het Bodenmeer in de regio Hegau staat voor een consequent functioneel, puur design. Het zorgvuldig werkende bedrijf handhaaft nog steeds de traditionele methode van leerproductie: het looien van kuilen. Hiervoor worden alleen huiden van Zuid-Duitse runderen gebruikt. De gebruikte looistoffen bevatten voornamelijk afkooksels van schors, wortels en vruchten. In twaalf kuilen met licht stijgende geconcentreerde looibouillons zetten zij in zes tot twaalf weken de eiwitvezels van de runderhuiden om in leervezels. Na het looien worden de huiden aan de lucht gedroogd en in een smeervat gesmeerd volgens een goed bewaard recept. Ongelooid heeft het afgewerkte leer dus een karakteristieke, enigszins lichtebraun-roodachtige tint, waaraan het leer ook de naam "roodgelooid" te danken heeft en die van partij tot partij verschilt. Gebruik, zon en regen veranderen de tint, en na verloop van tijd vormt zich een natuurlijke beschermlaag, het patina, die het leer een onmiskenbaar uiterlijk geeft. Zelfs het in het vat geverfde leer krijgt door het gebruik een glanzend patina.

  Productinformatie

  Artikel nummer 87663

   Runderhuid (dikte 2 mm), pitgelooid, herkomst Duitsland. Binnenvoering van 65% polyester en 35% katoen. Ingenaaide lederen riem met karabijnhaak voor sleutelhanger. Draagriem lengte 65 cm, breedte 2,7 cm; afneembaar door twee karabiners. De karabiners en ritsen (met gepolijste tanden) zijn van metaal. Gemaakt in Hongarije. Breedte 39 cm, hoogte 27 cm, diepte 16 cm. Gewicht 1,2 kg.
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Wij helpen graag

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Exclusief bij Manufactum

   Wij bieden u een aantal heel bijzondere producten van geselecteerde producenten, die in deze vorm alleen verkrijgbaar zijn bij Manufactum en waarvan wij u een hoogste mate aan materiaalkwaliteit en functionaliteit kunnen garanderen.

   Alle exclusieve producten