Menu
Kaweco

Kaweco Reisetui Leer

Kaweco
Kaweco Reisetui Leer
  € 19,90alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  We verzenden
  Op voorraad, levering binnen 8-9 dagen

  Algemene informatie

  Reis schrijfgerei veilig opgeborgen. In de Kaweco lederen etui

  De vulpenfabriek Koch, Weber & Co., opgericht in Heidelberg in 1883, was een tijdlang een van de belangrijkste Duitse fabrikanten van vulpennen en toebehoren, en ook een van de meest vindingrijke: De eerste echt lekvrije "veiligheidsvulpen" van Duitse makelij kwam daar bijvoorbeeld vandaan. In deze klassieke Kaweco reisetui van leer kunt u twee Kaweco schrijfinstrumenten netjes en veilig opbergen, bijvoorbeeld de Kaweco Sport modellen, die u ook in ons assortiment vindt in diverse uitvoeringen. Net als de pennen zelf, past het kleine etui perfect in de zak van een overhemd of jasje.

  Productinformatie

  Artikel nummer 81919

   Klassieke Kaweco lederen reisetui voor 2 Kaweco schrijfinstrumenten. Lengte 12 cm, breedte 4,5 cm. Gewicht 15 g. Levering zonder schrijfgerei.
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Wij helpen graag

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen