Menu
Il Bisonte

Reis vouwtas linnen

Exclusief
Il Bisonte
Reis vouwtas linnen
  € 229,00alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering binnen 3-4 dagen

  Algemene informatie

  Exclusief

  Ontdek een reeks zeer speciale producten die wij speciaal voor u in eigen huis hebben ontwikkeld of verbeterd, zodat wij u altijd het hoogste niveau van materiaal en functionaliteit kunnen garanderen.

  Voor (retour)reizen en winkelen.

  Een reistas die kan worden opgevouwen tot een hoogte van slechts 7 cm zodat hij in elke reiskoffer past, maar toch een echt grote en stevige tas is wanneer hij nodig is. De tas is gemaakt van stevig canvas; de leren versterking bij de opening van de tas en de handvat/schouderbanden, die in vijf standen kunnen worden versteld tot een effectieve lengte van 73 cm door middel van koperen gespen, zijn gemaakt van plantaardig gelooid rundleer. In gebruik is de tas 67 cm breed en 48 cm hoog; groot genoeg om zelfs de souvenirs van een lange reis in op te bergen. Thuis bespaart het je de kleurrijke reclamedragers als je gaat winkelen.

  Productinformatie

  Artikel nummer 54918

   Linnen, herkomst Italië. Riemen en versteviging van plantaardig gelooid rundleer, herkomst Italië. Ritssluiting met messing slider. Gemaakt in Italië. breedte 67 cm, hoogte 48 cm, ingeklapt 7 cm. Gewicht 490 g.
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Wij helpen graag

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Exclusief bij Manufactum

   Wij bieden u een aantal heel bijzondere producten van geselecteerde producenten, die in deze vorm alleen verkrijgbaar zijn bij Manufactum en waarvan wij u een hoogste mate aan materiaalkwaliteit en functionaliteit kunnen garanderen.

   Alle exclusieve producten