Menu

Reis nagelknipper roestvrij staal

Exclusief
Reis nagelknipper roestvrij staal
€ 19,90alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
op voorraad, Levering in 4-5 dagen
Gratis verzending! Tot en met 31.10.2022 bespaart u de verzendkosten t.h.v. 5,95 €. (Uitgesloten zijn bestellingen die volumineuze goederen bevatten of door een expediteur worden geleverd.)

Algemene informatie

Exclusief

Onze inspanningen om plasticvrije producten aan te bieden, houden niet op bij de verpakking. Niegeloh produceert daarom een lederen etui voor deze nagelknipper dat een dubbel voordeel heeft: Wij kunnen u de tondeuse toesturen zonder plastic verpakking en in uw toilettas beschermt deze zowel de tondeuse als de aangrenzende artikelen.

Klein en praktisch voor onderweg.

De kleine, praktische tondeuse van Niegeloh voor het inkorten van vingernagels vouwt zich op tot de compacte afmetingen van 7 × 3,5 × 1 cm en kan worden opgeborgen in het meegeleverde leren etui. Het scharnierende deksel kan worden gebruikt als nagelvijl met zijn gekruiste binnenkant, en de punt wordt gebruikt voor het schoonmaken van nagels.

Manicure instrumenten. Gemaakt in Solingen

Wat manicure-instrumenten betreft, kan worden gekozen tussen instrumenten van roestvrij staal en instrumenten van koolstofstaal. Koolstofstaal is harder en scherper dan roestvrij staal, dat roestbestendig is. Beide staalsoorten verschillen ook in prijs. Onze manicure-instrumenten worden gemaakt in Solingen, Duitsland. Wij kopen roestvrijstalen instrumenten van Dovo, Dreiturm en Pfeilring, en koolstofstalen instrumenten van Niegeloh. Wij combineren de belangrijkste instrumenten - aangevuld met nuttige accessoires - in manicurekoffers.

Productinformatie

Artikel nummer 205695

Roestvrij stalen reis nagelknipper. In een leren etui. 7 × 3,5 × 1 cm. Gewicht 27 g.
Meer artikelen van de fabrikant:
Vraag over het product

Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

Wij helpen graag

Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 26 26 101 of op elk moment info@manufactum.nl

Exclusief bij Manufactum

Wij bieden u een aantal heel bijzondere producten van geselecteerde producenten, die in deze vorm alleen verkrijgbaar zijn bij Manufactum en waarvan wij u een hoogste mate aan materiaalkwaliteit en functionaliteit kunnen garanderen.

Alle exclusieve producten
Menu