Menu

Reis nagelknipper roestvrij staal

Exclusief
Reis nagelknipper roestvrij staal
  € 19,90alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering binnen 3-4 dagen
  Gratis verzending! Tot en met 31.01.2023 bespaart u de verzendkosten t.h.v. 5,95 €. (Uitgesloten zijn bestellingen die volumineuze goederen bevatten of door een expediteur worden geleverd.)

  Algemene informatie

  Exclusief

  Onze inspanningen om plasticvrije producten aan te bieden stoppen niet bij de verpakking. Niegeloh produceert daarom een lederen etui voor deze nagelknipper, wat een dubbel voordeel heeft: Wij kunnen u de tondeuse zonder plastic verpakking toesturen en in uw toilettas beschermt deze zowel de tondeuse als de aangrenzende artikelen.

  Klein en praktisch voor onderweg.

  De kleine, praktische tondeuse van Niegeloh voor het inkorten van de vingernagels kan tot de compacte afmetingen van 7 × 3,5 × 1 cm worden opgevouwen en in het meegeleverde leren etui worden opgeborgen. Het scharnierende deksel kan worden gebruikt als nagelvijl met zijn gekruiste binnenkant, en de punt wordt gebruikt voor het schoonmaken van nagels.

  Manicure instrumenten. Gemaakt in Solingen

  Bij manicure-instrumenten kan men kiezen tussen instrumenten van roestvrij staal en instrumenten van koolstofstaal. Koolstofstaal is harder en scherper dan roestvrij staal, dat roestvrij is. Beide staalsoorten verschillen ook in prijs. Onze manicure-instrumenten worden gemaakt in Solingen, Duitsland. Wij kopen roestvrijstalen instrumenten van Dovo, Dreiturm en Pfeilring, en koolstofstalen instrumenten van Niegeloh. Wij combineren de belangrijkste instrumenten - aangevuld met nuttige accessoires - in manicurekoffers.

  Productinformatie

  Artikel nummer 205695

   Roestvrij stalen reis nagelknipper. In een leren etui. 7 × 3,5 × 1 cm. Gewicht 27 g.
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Wij helpen graag

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Exclusief bij Manufactum

   Wij bieden u een aantal heel bijzondere producten van geselecteerde producenten, die in deze vorm alleen verkrijgbaar zijn bij Manufactum en waarvan wij u een hoogste mate aan materiaalkwaliteit en functionaliteit kunnen garanderen.

   Alle exclusieve producten
   Menu