Menu

Dames Portemonnee Deerskin

Zwart
Exclusief
Dames Portemonnee Deerskin
Zwart
  Zwart
  € 259,00alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  momenteel niet beschikbaar
  Gratis verzending! Tot en met 31.01.2023 bespaart u de verzendkosten t.h.v. 5,95 €. (Uitgesloten zijn bestellingen die volumineuze goederen bevatten of door een expediteur worden geleverd.)

  Algemene informatie

  Exclusief

  Wij hebben niet alleen een langdurige samenwerking met Volker Lang, maar streven er ook naar de waardevolle natuurlijke materialen te gebruiken op een manier die de hulpbronnen spaart. Bij de hertenleren goederen in ons assortiment worden de afzonderlijke gesneden delen zo plaatsbesparend op het leer gerangschikt dat er nauwelijks resten overblijven. Zo kunnen van het zachte leer naast tassen ook portefeuilles worden gemaakt.

  Elegant ruimtewonder. Zacht hertenleer.

  Een royale, klassieke damesportemonnee - groot genoeg, maar niet omvangrijk. Gemaakt van generfd, aniline geverfd hertenleer, voelt het zeer comfortabel in de hand - maar het echte voordeel is de hoge duurzaamheid en dus de lange levensduur van het leer. Dit prachtige stuk zal u dus lang bijblijven. Dankzij de uitgekiende snit is de portefeuille relatief plat en biedt hij toch voldoende opbergruimte met zes kaartsleuven, twee grote en drie kleine steekvakken en een dubbel geldvak voor munten en biljetten, dat wordt afgesloten met een extra klep en drukknoop. De laddervergrendeling op de grote klep maakt het mogelijk deze in etappes te sluiten, zodat u gemakkelijk wat meer in de portemonnee kunt opbergen.

  Zacht en toch veerkrachtig. Hertenleer goederen van Volker Lang.

  De ontwerpen van Volker Lang worden in vorm en functie gekenmerkt door een reductie tot het essentiële. Dit betekent dat zijn lederen accessoires niet alleen op veel verschillende manieren kunnen worden gecombineerd, maar ook op elegante wijze ontsnappen aan modetrends en zo langdurige metgezellen worden. De selectie van de materialen volgt de criteria van de hoogste kwaliteit en duurzaamheid, en ze worden verwerkt in traditionele fijnstikateliers. Hertenleer is bijzonder duurzaam. De chroomgelooide hertenhuid komt uit de VS. Het heeft een karakteristiek nerfpatroon, is zeer zacht, maar toch duurzaam en scheurvast, en wordt gekenmerkt door een uiterst soepel en natuurlijk gevoel. Het witstaarthert is verre van een bedreigde diersoort: het is de meest voorkomende hertensoort in Noord-Amerika, die leeft in de grote bossen van New England, op de prairies, in de moerassen van Florida, maar ook in Arizona of Mexico. Volker Lang maakt speciaal voor ons tassen en portefeuilles van dit hertenleer. Daarbij wordt het kostbare leer zo plaatsbesparend gesneden dat er nauwelijks resten overblijven - het is dus mogelijk dat tas en portefeuille van hetzelfde dier afkomstig zijn.

  Productinformatie

  Artikel nummer 202843

   Hertenleer (dikte 1-1,3 mm), chroomgelooid, herkomst Nieuw-Zeeland. De open randen worden geschuurd, geverfd, gepolijst en een tweede keer geverfd met speciale randverf. Tussenwanden van katoen. 3-traps metalen ladderslot. Met 5 steekvakken, 6 kaartsleuven en dubbel geldvak voor munten en biljetten met extra klep en metalen drukknoopsluiting. Gemaakt in Tsjechië. Kleur zwart. Geleverd zonder inhoud. B 16 × H 10 × D 3 cm. Gewicht 140 g.
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Wij helpen graag

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Exclusief bij Manufactum

   Wij bieden u een aantal heel bijzondere producten van geselecteerde producenten, die in deze vorm alleen verkrijgbaar zijn bij Manufactum en waarvan wij u een hoogste mate aan materiaalkwaliteit en functionaliteit kunnen garanderen.

   Alle exclusieve producten
   Menu