Tot en met 3.12.23 bespaart u de verzendkosten t.h.v. 3,95 €.**

Menu
Niewsbrief

Geboortegeschenken

Onvergetelijke ideeën voor baby en ouders

Babydeken en ganzenknuffelBabydeken en ganzenknuffel

Er is bijna niets mooiers dan de geboorte van een nieuw mensenkind. Zo onmetelijk als de vreugde van deze unieke gebeurtenis is, zo bijzonder moet het cadeau zijn. Met zorg en attentheid hebben we cadeau-ideeën voor zowel de pasgeborene als de ouders samengesteld die onvergetelijke momenten vol welzijn, plezier en lichtheid zullen creëren.

Welkom in het leven, klein wonder. Ideeën voor de baby

BabyverzorgingBabyverzorging

Verwelkom de nieuwe mensenbaby met een speciaal cadeau dat hem of haar vanaf het begin een heerlijk gevoel zal geven. Onze knuffels van puur natuurlijke materialen maken niet alleen indruk met hun knuffelige kwaliteiten, ze geven de baby ook warmte en geborgenheid. Onze gecertificeerde verzorgingsproducten, die alleen natuurlijke ingrediënten bevatten, zijn zacht en vriendelijk voor de huid. Onze huidvriendelijke kleding biedt de nodige bewegingsvrijheid om de wereld om je heen te verkennen met al zijn grijp- en speelmogelijkheden.

Huidvriendelijke babykleding

Een nieuw leven met plezier en gemak. Ideeën voor ouders

Franse pers met koffieFranse pers met koffie

De geboorte van een kind markeert het begin van een van de spannendste reizen in het leven voor ouders. Alle aandacht gaat liefdevol uit naar het nieuwe gezinslid. En zodat ouders ook regelmatig hun eigen energiereserves kunnen aanvullen, hebben we inspirerende cadeau-ideeën samengesteld, variërend van rustgevende lichaamsverzorging tot fijne delicatessen en praktische benodigdheden voor vrolijke gezinsuitstapjes, waarmee je mama's en papa's waardevolle momenten vol ontspanning, plezier en lichtheid op hun nieuwe reis kunt bezorgen.

Kalmerende lichaamsverzorging om te ontspannen