Menu

Kinderhanddoek gestreept

Fijn gestreept
Kinderhanddoek gestreept
Fijn gestreept
Fijn gestreept
32,90 €alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
op voorraad, Levering in 5-6 dagen
Gratis verzending! Tot en met 31.10.2022 bespaart u de verzendkosten t.h.v. 5,95 €. (Uitgesloten zijn bestellingen die volumineuze goederen bevatten of door een expediteur worden geleverd.)

Algemene informatie

Ontdek een reeks van goede producten die exclusief door Manufactum zijn ontworpen en speciaal voor ons volgens onze specificaties zijn gemaakt - je vindt deze producten exclusief bij Manufactum.

Knus en verwarmend. De handdoek met capuchon voor kinderen.

De extra opgenaaide hoek fungeert als kap om het hoofd warm te houden na het baden. De badstof binnenzijde is aangenaam zacht voor de tere kinderhuid en vocht kan snel verdampen door het grote oppervlak. Met fijne grijze strepen op de naturel witte basis.

Lichtgewicht met groot absorptievermogen. Zomers badtextiel uit het Waldviertel.

Voor familiebaden en badderdagen - het textiel van lichte badstof is volledig op elkaar afgestemd. Wat ze allemaal gemeen hebben is hun speciale weefsel: Eén zijde is geweven als badstof met de typische lus, die veel vocht kan opnemen. De andere kant is glad en zacht. Dit bespaart gewicht (basisgewicht 330 g/m²) en volume zonder dat de handdoeken aan absorptievermogen inboeten, waardoor ze ideaal zijn voor op reis, op het strand en in het zwembad.

Badstof gemaakt van GOTS-gecertificeerd katoen

Een ander bijzonder kenmerk is de kwaliteit van het katoen: het is afkomstig van gecontroleerde biologische teelt in Turkije en is gecertificeerd volgens de Global Organic Textile Standard (GOTS). De GOTS stelt hoge normen voor de duurzame productie van textiel uit organisch geteelde natuurlijke vezels in de gehele productieketen, van de extractie van de textielvezels, de verwerking en distributie ervan tot ethische en sociale criteria. De naleving van de normen wordt jaarlijks gecontroleerd en de GOTS-certificering wordt opnieuw toegekend. Het badtextiel wordt geproduceerd door de textielfabrikant Framsohn, die zelf GOTS-gecertificeerd is. Sinds 1908 produceert de onderneming, die nog steeds in familiebezit is, hoogwaardige badstofproducten. De productie vindt nog steeds plaats in de hoofdvestiging van de onderneming in het Waldviertel, wat slechts één teken is van de verbondenheid van de onderneming met de natuur en de mensen in het Waldviertel.

Productinformatie

Artikel nummer 18979

100% katoen. Herkomst Turkije. Basisgewicht 330 g/m2. Aantal draden in de grond ketting Nm 40/2, in de lus ketting en in de inslag Nm 27. Machinewasbaar tot 60 °C. Krimp 8%. Geschikt voor droogtrommel op lage temperatuur. Gemaakt in Oostenrijk.
80 × 80 cm
Meer artikelen van de fabrikant:
Vraag over het product

Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

Wij helpen graag

Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 26 26 101 of op elk moment info@manufactum.nl

Manufactum

Beleef de producten, die wij op eigen verantwoordelijkheid voor u hebben ontwikkeld - goede dingen, die wij allang zelf op de markt hadden willen zien, maar tot nu toe niet in de kwaliteit konden vinden, die wij u, onze klant, willen aanbieden.

Alle Manufactum-producten
Menu