Daphnis and Chloe

Wilde tijm bloemen

Daphnis and Chloe
Wilde tijm bloemen
  € 10,50Basisprijs: € 583,33/kgalle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering binnen 2-3 dagen

  Algemene informatie

  Geurend. Wilde tijm bloemen

  De wilde tijm is een sterk aromatische dwergstruik die het bijzonder goed doet in de rotsachtige kustlandschappen van Griekenland. De bloemen zijn heel anders dan wat men gewoonlijk met tijm associeert. Ze zijn bloemig en licht kruidig en vormen een perfect alternatief voor oregano. Ze worden vlak voor het kruiden gewoon tussen de vingers gewreven en passen perfect bij vlees, gegrilde groenten en gekookt fruit. Ze zijn ook geschikt als ingrediënt in je eigen kruidentheemelanges en als smaakmaker in marinades.

  Daphnis and Chloe. Griekse Smaak

  Daphnis and Chloevernoemd naar de gelijknamige roman uit de late oudheid, is een in 2013 in Athene opgericht bedrijf dat zich volledig toelegt op de smaakintensieve kruiden en specerijen van het Griekse schiereiland. Daphnis and Chloe besteedt altijd aandacht aan de meestal etherische ingrediënten, waarvan het gehalte en de intensiteit in de respectieve planten grotendeels worden bepaald door de zon, de bodem en de zee. De geografische en microklimatologische diversiteit van de Griekse bergen en eilanden zorgt voor de variëteit waaruit Daphnis and Chloe zorgvuldig de locaties selecteert waar de betreffende plant van nature het beste gedijt. De planten worden met de hand geplukt en zorgvuldig verpakt, zodat ze bij de klant aankomen zoals ze van nature gegroeid zijn en na de oogst voorzichtig zijn gedroogd. De uitzonderlijke kwaliteit van de kruiden en specerijen van Daphnis and Chloe is al lang bekend in de professionele gastronomie.

  Ingrediënten en opmerkingen:

  Verkoopbeschrijving:

  Wilde tijm bloemen

  Bewaar- en bereidingsinstructies:

  Donker en droog bewaren.

  Herkomst / herkomst:

  Griekenland

  Verantwoordelijke levensmiddelenbedrijf Exploitant:

  Daphnis and ChloeErechtheiou 19 11742 Athene Griekenland

  Productinformatie

  Artikel nummer 11114

   Zakje van 18 g
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Klantenservice

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantenservice helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen