Manufactum

Manufactum Massageolie

Manufactum
Manufactum Massageolie
  € 47,90alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering binnen 2-3 dagen

  Algemene informatie

  Wij hebben de lichaamsverzorgingsproducten van onze eigen exclusieve serie ontwikkeld met twee apothekers die ze speciaal voor Manufactum produceren - zowel volgens beproefde recepten als volgens nieuwe eigen ontwikkelingen. Ze zijn gebaseerd op natuurlijke ingrediënten van de beste en zuiverste kwaliteit en bevatten alleen datgene wat het doel in kwestie dient. Wij gebruiken geen grondstoffen op basis van petrochemie of synthetische geur- en kleurstoffen of conserveringsmiddelen.

  Voor massage en huidverzorging. Massageolie met calendulanextract en vitamine E.

  De basis van onze milde, lichte amberkleurige massageolie is voedende zonnebloemolie. Het bevat beschermende calendulanextract, die de regeneratie van de huid ondersteunt, voedende jojoba- en sojaolie en natuurlijke vitamine E, die een antioxiderende werking heeft als zogenaamde vrije radicalenvanger. Sinaasappelolie zorgt voor een subtiele geur. De lichaamsolie is geschikt voor dagelijkse huidverzorging en voor alle soorten massage. Het laat zich fijn verdelen, wordt snel opgenomen en houdt de huid soepel. Wij adviseren de massageolie na het baden of douchen op de nog vochtige huid aan te brengen en in te masseren. Wij bieden de massageolie aan in een donkere fles die haar tegen licht beschermt - tegen een uiterst gunstige prijs voor de verpakkingsgrootte van één liter. Bewaar hem niettemin op een koele plaats, indien mogelijk uit de buurt van licht.

  De Manufactum lichaamsverzorging. Apotheekvullingen in farmacopee kwaliteit.

  Wij hebben ons assortiment lichaamsverzorging ontwikkeld met twee apothekers uit Noordrijn-Westfalen, die het ook voor ons produceren. De doordachte formules bevatten alleen datgene wat het doel in kwestie dient; wij gebruiken geen grondstoffen op petrochemische basis of synthetische geur- en kleurstoffen of conserveringsmiddelen. En hoewel het geen medicinale preparaten zijn, zijn de meeste ingrediënten - ongebruikelijk voor lichaamsverzorgingsproducten - van farmacopee-kwaliteit. Het assortiment is klein, maar weloverwogen, en elk jaar komen er slechts enkele artikelen bij. Sommige formuleringen zijn overgenomen uit oude vormen en farmacopees (officiële farmacopees), andere zijn nieuwe eigen ontwikkelingen op basis van bewezen actieve bestanddelen. Wij hechten veel belang aan natuurlijke ingrediënten en gebruiken daarom geen grondstoffen op petrochemische basis of synthetische geur- en kleurstoffen of conserveringsmiddelen.

  Productinformatie

  Artikel nummer 207459

   1 l glazen fles

   Ingrediënten: HELIANTHUS ANNUUS SEED OIL, ISOPROPYL MYRISTATE, SIMMONDSIA CHINENSIS SEED OIL, GLYCINE SOJA OIL, CALENDULA OFFICINALIS FLOWER EXTRACT, TOCOPHERYL ACETATE, CITRUS AURANTIUM DULCIS PEEL EXTRACT, TOCOPHEROL

   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Klantenservice

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantenservice helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Manufactum

   Beleef de producten, die wij op eigen verantwoordelijkheid voor u hebben ontwikkeld - goede dingen, die wij allang zelf op de markt hadden willen zien, maar tot nu toe niet in de kwaliteit konden vinden, die wij u, onze klant, willen aanbieden.

   Alle Manufactum-producten