Menu

Lichaamsolie Swiss Pine

Lichaamsolie Swiss Pine
  € 14,90Basisprijs: € 99,33/lalle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering binnen 3-4 dagen
  Gratis verzending! Tot en met 31.01.2023 bespaart u de verzendkosten t.h.v. 5,95 €. (Uitgesloten zijn bestellingen die volumineuze goederen bevatten of door een expediteur worden geleverd.)

  Algemene informatie

  Huidverzorging en massage. Met Zwitserse pijnboomolie

  De lichaamsolie met zwitserse den kan het beste na het douchen op de nog vochtige huid worden aangebracht, zodat deze nog meer vocht geeft en goed uitsmeert. Puur gebruikt, is het bijzonder geschikt voor ontspannende massages.

  Kruidenfrisse dennengeur

  Iedereen kent de kalmerende, opruimende geur die naaldbossen op warme zomerdagen verspreiden, vooral als er van tevoren hout is gekapt. Het hout van de Zwitserse parasolden (Pinus cembra), een in het Alpengebied inheemse, robuuste dennensoort, bevat bijzonder sterk ruikende essentiële oliën en harsen, waardoor het een typische pittig-aromatische geur verspreidt. De hier gebruikte Swiss stone pine olie is afkomstig van biologisch geteelde bomen in Tirol, Oostenrijk; het wordt gewonnen uit verse Swiss stone pine naalden door zachte stoomdistillatie.

  Productinformatie

  Artikel nummer 20114

   Met zonnebloemolie, sojaolie, olijfolie, amandelolie, kruipdenolie, citroenolie, allemaal van gecontroleerde biologische landbouw. Gemaakt in Oostenrijk. 150 ml plastic fles
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Wij helpen graag

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen
   Menu