Tot en met 3.12.23 bespaart u de verzendkosten t.h.v. 3,95 €.**

Menu
Niewsbrief

Terug naar school cadeaus

Bureau met organizerBureau met organizer

Eindelijk een schoolkind! Zo'n blijde gebeurtenis moet natuurlijk gevierd worden met een speciaal cadeau. Het liefst eentje dat niet alleen betekenisvol is, maar ook duurzaam en van hoge kwaliteit. Eén die lang meegaat. Van bureaus die meegroeien met het kind tot praktische organizers en kleurrijke pennen, we hebben een kleurrijk boeket met hoogwaardige cadeau-ideeën voor je samengesteld.

Alleen het beste voor schoolinschrijvingen

BunstifteBunstifte

Kinderen kijken al weken uit naar de eerste schooldag, wetende dat de langverwachte schoolkegel vol cadeautjes en snoepgoed zal worden overhandigd. Schrijf- en tekenpennen maken traditioneel deel uit van het schoolrepertoire. Onze pennen zijn afkomstig van gerenommeerde fabrikanten en worden gekenmerkt door hun bijzonder intense kleuren. Lunchboxen en drinkflessen van robuuste en onschadelijke materialen gaan oneindig lang mee en hebben drie pauzes. En onze speelse cadeau-ideeën zorgen voor zorgeloos leerplezier, die naast hoogwaardige traktaties prachtig in elke schooltas passen.

Het ontwerpen van de perfecte plek om te leren

Bureau voor kinderenBureau voor kinderen

Een optimaal ingerichte, rustige studieruimte thuis, waar kinderen zelfstandig hun huiswerk kunnen maken, zorgt voor een goede start van de schooldag. Praktische opbergers voor het bureau creëren een leeromgeving zonder afleiding die de concentratie bevordert. Dit betekent dat alle keukengerei binnen handbereik en snel bij de hand is. Een gezonde en comfortabele houding is ook belangrijk, wat mogelijk wordt gemaakt door een bureau dat met het kind meegroeit en in helling kan worden versteld, inclusief een bestuurbare lamp met gericht, niet-verblindend licht.