Menu

Wobblewood

Wobblewood
8,90 €alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
op voorraad, Levering in 5-6 dagen
Gratis verzending! Tot en met 31.10.2022 bespaart u de verzendkosten t.h.v. 5,95 €. (Uitgesloten zijn bestellingen die volumineuze goederen bevatten of door een expediteur worden geleverd.)

Algemene informatie

Koppig draaiend lichaam. Wiebelhout

Dit wiebelige hout in de vorm van een klein houten bootje heeft een speciale betekenis. Als u het op een plat oppervlak met de wijzers van de klok mee draait, cirkelt het aanvankelijk in die richting, maar wordt al gauw onhandelbaar en verandert automatisch van draairichting. Dit leidt niet bepaald tot duizeligheid - vulgo: de rotatieworm - maar vrijwel zeker tot verbazing. Een verbijstering die reeds werd gebruikt door de Keltische priesters, die naar verluidt het ellipsvormige roterende lichaam daaronder hebben uitgevonden - om beslissingen te beïnvloeden.
De beweging wordt als volgt veroorzaakt: De stalen kogels in het houten lichaam zorgen voor een onbalans, de wrijving met de basis veroorzaakt de wiebelende beweging. Tijdens elke oscillatie kantelt de wiebelsteen daardoor lichtjes in de richting van zijn overgewicht, waardoor het wiebelhout uiteindelijk in zijn voorkeursrichting draait.

Waarschuwing:

Niet geschikt voor kinderen onder de 3 jaar. Verstikkingsgevaar door kleine onderdelen die ingeslikt kunnen worden.

Productinformatie

Artikel nummer 40100

Beukenhout, behandeld met lijnolievernis, stalen kogels. Hoogte 2 cm, lengte 11,5 cm, breedte 3,5 cm. Gewicht 45 g.
Meer artikelen van de fabrikant:
Vraag over het product

Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

Wij helpen graag

Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 26 26 101 of op elk moment info@manufactum.nl

Cadeaubon

Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

Cadeaubon kopen
Menu