mabro

Wobblewood

mabro
Wobblewood
  € 10,90alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Momenteel niet beschikbaar
  Gratis verzending! Tot en met 20.5.2024 bespaart u de verzendkosten t.h.v. 3,95 €. (Uitgesloten zijn bestellingen die volumineuze goederen bevatten of door een expediteur worden geleverd.)

  Algemene informatie

  Koppig draaiend lichaam. Wiebelhout

  Dit wiebelige hout in de vorm van een houten bootje heeft een bijzondere betekenis. Als je hem met de klok mee draait op een plat oppervlak, cirkelt hij aanvankelijk in die richting, maar wordt al snel onhandelbaar en verandert automatisch van draairichting. Dit leidt niet bepaald tot duizeligheid - vulgo: de draaiworm - maar vrijwel zeker tot verbazing. Een verwarring die al werd gebruikt door de Keltische priesters, die naar verluidt het ellipsvormige draaiende lichaam eronder hebben uitgevonden - om beslissingen te beïnvloeden. De beweging wordt als volgt veroorzaakt: De stalen kogels in het houten lichaam veroorzaken een onbalans, de wrijving met de basis veroorzaakt de wiebelende beweging. Tijdens elke oscillatie kantelt de wiebelsteen daardoor iets in de richting van zijn overgewicht, waardoor het wiebelhout uiteindelijk in zijn voorkeursrichting draait.

  Voorzichtig:

  Niet geschikt voor kinderen onder de 3 jaar. Verstikkingsgevaar door kleine onderdelen die kunnen worden ingeslikt.

  Productinformatie

  Artikel nummer 40100

   Beukenhout, behandeld met lijnolievernis, stalen kogels. Hoogte 2 cm, lengte 11,5 cm, breedte 3,5 cm. Gewicht 45 g.
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Klantenservice

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantenservice helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen