Menu

Koh-i-Noor loodhouder gekleurd 2 mm lood

Koh-i-Noor loodhouder gekleurd 2 mm lood
  € 54,90alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering binnen 4-5 dagen

  Algemene informatie

  Mechanische kleurpotloden

  Wat goed is voor het potlood is ook zeer welkom en functioneel voor het kleurpotlood - al was het maar dankzij de vereenvoudigde bediening, want het potlood behoudt altijd dezelfde lengte, zelfs wanneer de stift verslijt.

  Al eeuwenlang innovatief. Koh-i-Noor

  De geschiedenis van de gerenommeerde potlodenfabrikant Koh-i-Noor gaat terug tot de 18e eeuw. Koh-i-Noor werd wereldwijd bekend door de innovatieve uitvinding van Joseph Hardtmuth, die in 1792 een nieuwe methode ontwikkelde voor het persen en bakken van potloodstiften - stiften hoefden niet langer moeizaam uit massief steen te worden gehakt. Dit innovatieve vermogen is in Koh-i-Noor tot op heden bewaard gebleven.

  Productinformatie

  Artikel nummer 23304

   Lederen etui met 6 stalen loodhouders (geel, zwart, groen, blauw, rood, braun), elk voorzien van 1 lood van de overeenkomstige kleur. Gemaakt in Tsjechië. Lengte houder 14 cm. Gewicht 15 g.
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Wij helpen graag

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen