Menu

Koh-I-Noor loodhouder gekleurd 2 mm lood

Koh-I-Noor loodhouder gekleurd 2 mm lood
€ 54,90alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
op voorraad, Levering in 4-5 dagen
Gratis verzending! Tot en met 31.10.2022 bespaart u de verzendkosten t.h.v. 5,95 €. (Uitgesloten zijn bestellingen die volumineuze goederen bevatten of door een expediteur worden geleverd.)

Algemene informatie

Mechanische kleurpotloden

Wat goed is voor het potlood, is ook zeer welkom en functioneel voor het kleurpotlood - al was het maar dankzij de vereenvoudigde bediening, want het potlood behoudt altijd dezelfde lengte, zelfs als de stift verslijt.

Al eeuwenlang innovatief. Koh-i-Noor

De geschiedenis van de befaamde potlodenfabrikant Koh-i-Noor gaat terug tot de 18e eeuw. Koh-i-Noor werd wereldwijd bekend door de innovatieve uitvinding van Joseph Hardtmuth, die in 1792 een nieuwe methode ontwikkelde om potloodstiften te persen en te bakken - de stiften hoefden niet langer uit massief steen te worden gesneden. Dit innovatieve vermogen is tot op de dag van vandaag bewaard gebleven op Koh-i-Noor.

Productinformatie

Artikel nummer 23304

Lederen etui met 6 stalen navulhouders (geel, zwart, groen, blauw, rood, bruin), elk voorzien van 1 navulling van de corresponderende kleur. Gemaakt in de Tsjechische Republiek. Lengte van de houder 14 cm. Gewicht 15 g.
Meer artikelen van de fabrikant:
Vraag over het product

Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

Wij helpen graag

Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 26 26 101 of op elk moment info@manufactum.nl

Cadeaubon

Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

Cadeaubon kopen
Menu