Koh-I-Noor

Koh-i-Noor Blue Star

(5 stuks)
Koh-I-Noor
Koh-i-Noor Blue Star
(5 stuks)
  € 8,50alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering binnen 2-3 dagen

  Algemene informatie

  De Koh-i-Noor Blue Star werd oorspronkelijk - en sinds 1909 - aangeboden als "postpen". Ideaal voor notities, correcties en aantekeningen, het perfecte "werkpotlood" voor tekstontwerpen en voorwerk. Vereist een puntenslijper voor dikkere kleurpotloden (zoals de messing dubbele puntenslijper of de DUX dubbele puntenslijper doosjes).

  Al eeuwenlang innovatief. Koh-i-Noor

  De geschiedenis van de gerenommeerde potlodenfabrikant Koh-i-Noor gaat terug tot de 18e eeuw. Koh-i-Noor werd wereldwijd bekend door de innovatieve uitvinding van Joseph Hardtmuth, die in 1792 een nieuwe methode ontwikkelde voor het persen en bakken van potloodstiften - stiften hoefden niet langer moeizaam uit massief steen te worden gehakt. Dit innovatieve vermogen is in Koh-i-Noor tot op heden bewaard gebleven.

  Productinformatie

  Artikel nummer 74909

   Gemaakt in Tsjechië. Lengte 16 cm. Gewicht 7 g.
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Klantenservice

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantenservice helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen