Menu
Naseweiss

Bladpers

Naseweiss
Bladpers
  € 17,90alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering binnen 5-6 dagen

  Algemene informatie

  Botaniseren en persen

  Deze kleine, handige plantenpers van Naseweiss is niet bedoeld om een echt herbarium mee te maken, maar kan worden gebruikt om losse bladeren, grassen en bloemen te drogen. Tussen de twee houten deksels kunnen de plantendelen worden gedroogd op karton of het meegeleverde golfkarton, waarmee ze hun gegolfde vorm aannemen en behouden.

  Brutaal van beroep. Speelgoed van Naseweiss

  Het houten speelgoed van de Württembergse fabrikant Naseweiss combineert het speelplezier met de mogelijkheid om te leren over principes uit de natuur, techniek en cultuur - van het natuurkundige principe van de pulsarmotor tot een eenvoudig vergrootglas of een lichtmicroscoop tot een zonnewijzer. Ze nodigen uit tot intensieve betrokkenheid bij de natuur en de omgeving, maar laten tegelijkertijd ruimte voor de eigen ideeën en ontdekkingen van de kinderen en moedigen creatief spel aan.

  De natuur binnen en buiten verkennen

  Terwijl in Goethes tijd natuurhistorische amateurs - soms gewapend met verrekijkers, vlindernetten en botaniseertrommels - door bossen en weilanden zwierven om de flora en fauna te verkennen, vind je tegenwoordig eerder liefhebbers van geocaching uitgerust met GPS-apparaten. Om de geest van verkenning en ontdekking al vroeg te voeden, bieden wij de juiste gebruiksvoorwerpen voor natuurliefhebbers. Klein en robuust, ideaal om mee naar buiten te nemen en onmiddellijk de nieuwsgierigheid van jonge hobbyisten te bevredigen.

  Voorzichtig:

  Niet geschikt voor kinderen onder de 3 jaar. Verstikkingsgevaar door kleine onderdelen die kunnen worden ingeslikt.

  Productinformatie

  Artikel nummer 66720

   Vanaf 6 jaar. Basis en afdekplaat, knevel en plaathouder zijn gemaakt van gelakt beukenhout. Geleverd met 9 kartonnen kaarten, een leporello van golfkarton en een henneptouw. Hoogte 4,5 cm, lengte 12 cm, breedte 7 cm. Gewicht 170 g.
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Wij helpen graag

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen