Menu
Cretacolor

Cretacolor Monolith aquarelpotloden

(12 stuks)
Cretacolor
Cretacolor Monolith aquarelpotloden
(12 stuks)
  € 49,90alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering binnen 3-4 dagen

  Algemene informatie

  Van Burgenland over de hele wereld

  De Cretacolor potlodenfabriek uit Hirm in Burgenland produceert niet alleen potloden, maar ook aquarelpotloden. Ze zijn alleen verkrijgbaar bij Cretacolor in deze vorm. Ze zijn niet in hout gevat, maar bestaan uit zuiver, watervast lood, dat is bedekt met een dunne, kleuridentieke vernislaag. Dit betekent dat de potloden kunnen worden gebruikt om zowel fijne lijnen als grote oppervlakken te creëren. De uitgebalanceerde combinatie van kleurpigmenten, vulstoffen en bindmiddelen met in water oplosbare was zorgt voor een kleurrijke, zachte streek. deze potloden geven een resultaat dat vergelijkbaar is met aquarelverf geschilderd met een penseel; in tegenstelling hiermee kunt u echter met de potloden in het natte of droge beeld schilderen en accenten zetten. Ze worden geslepen met een normale slijper.

  Productinformatie

  Artikel nummer 83773

   Eén elk van permanent wit, cadmium citron, oranje, permanent rood donker, meekrap karmijn, violet, ultramarijn, lichtblauw, mosgroen licht, grasgroen, kastanjebraun en ivoorzwart. Lengte 14,5 cm, Ø 6 mm. In een blikken doos.
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Wij helpen graag

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen