Manufactum

Werkhaus Papierverzamelaar

Geel
Manufactum
Werkhaus Papierverzamelaar
Geel
  € 37,90alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering binnen 5-6 dagen

  Algemene informatie

  Ruimtewonder en ordehandhaver. De Werkhaus-klassieker

  Deze organisatoren voor bureaus en kantoren behoorden tot de eerste Werkhaus-producten en hebben hun waarde al meer dan 20 jaar bewezen met hun vele vakken van verschillende grootte en indeling. De fabrikant heeft ze speciaal voor ons ook in het zwart geproduceerd. De organisatoren zorgen voor orde en kleur op het bureau. Wij bieden ze aan in twee formaten met acht of 16 vakken waarin papieren en kantoor- of andere onmisbare gebruiksvoorwerpen netjes binnen handbereik kunnen worden opgeborgen.

  Werkhuis. Balk-en-wandverbinding 2.0

  Het intelligente bouwprincipe van Werkhaus is verbazingwekkend eenvoudig en maakt gereedschap voor montage overbodig: De afzonderlijke onderdelen van robuust, vormvast HDF (high-density fibreboard) - een plaatmateriaal dat hoofdzakelijk bestaat uit fijne houtvezels, lijm en water - worden met behulp van CNC-machines nauwkeurig op maat gesneden. De delen worden met elkaar verbonden door het web van het ene paneel, dat aan beide zijden gegroefd is, door een gleuf in het tweede paneel te steken en het aan de buitenkant met een rubberen ring te bevestigen. De resulterende producten zijn licht, verbazingwekkend stabiel ondanks de geringe materiaaldikte, zeer functioneel en kunnen te allen tijde zonder veel moeite worden gedemonteerd en gemonteerd. De omkeerbare verbindingstechniek, de keuze van de materialen en het machinale fabricageproces maken het mogelijk complexe en tegelijkertijd zeer goedkope producten te bouwen, waardoor ze vrijwel voorbestemd zijn voor gebruik als verkoopdisplay en in de winkel- en beursbouw. Het is dan ook niet verwonderlijk dat het ontwerpen en vervaardigen van dergelijke meubelen al snel na de oprichting van het bedrijf in 1992 de hoofdactiviteit werd.

  Veel vakken. Kleine inspanning

  Dankzij het nauwkeurige snijden van de panelen, die slechts 3 tot 6 mm dik zijn, en de schone machinale verwerking is het mogelijk betaalbare opbergmeubelen te maken die met behulp van timmermansmethoden veel ingewikkelder en dus duurder zouden zijn. En als bij toeval creëren de zichtbare insteekverbindingen van web, groef en rubberen ringen ook een zeer unieke (en gewillige) vormentaal, die vooral in de monochrome netjes tot uiting komt. Sinds de oprichting van het bedrijf in 1992 ontwikkelt en produceert Werkhaus al zijn producten in het hoofdkantoor in Nedersaksen. Zij worden in afzonderlijke delen geleverd en moeten of kunnen (doorhalen wat niet van toepassing is) door de koper worden geassembleerd.

  Productinformatie

  Artikel nummer 14903

   Tijdschriftenverzamelaar, poststation en dossier in één. Met 6 vakken voor het opbergen, verzamelen en sorteren van boekjes, strips, A4-papier en co. Bouwpakket met 10 HDF-platen, beschilderd met speelgoedverf, en 30 rubberen ringen om de steekverbindingen te bevestigen. Gemonteerd: H 30 × B 33 × D 33 cm. Gewicht 1,8 kg. Kleur zwart. Niet stapelbaar. Zonder keukengerei.
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Wij helpen graag

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen