Niewsbrief

Duurzame kwekerij

Duurzaam van jongs af aan. De kleurrijke wereld van de kinderkamer

Mijn eerste, mijn eigen koninkrijk! Hier ben ik koning, hier mag ik zijn - en zoals we allemaal weten, zijn kinderen niet alleen in hun eigen koninkrijk vervuld van onvermoeibare energie. Van 's morgens tot 's avonds veroveren zij spelenderwijs het leven, verwonderen en leren, springen en rennen, zingen en praten, ontdekken zichzelf en hun wereld vanuit steeds nieuwe perspectieven. Wat u in uw kinderkamer aantreft, moet daarom uiterst slijtvast zijn en bestand zijn tegen het soms onstuimige gedrag van kinderen. Van speelmeubels en houten speelgoed tot de lievelingsknuffel: bij de inrichting van uw kinderkamer letten wij nauwgezet op duurzame robuustheid, duurzaamheid en natuurlijk functionaliteit - want alleen de goede dingen die hun kleurrijke beloften op lange termijn waarmaken, wekken speelvreugde en ontdekkingsgeest op. Zorgvuldig verwerkte houtsoorten met hun onnavolgbaar warme uitstraling, stoffen en geweven pluche van natuurlijke materialen en verven, wassen en lakken op basis van natuurlijke grondstoffen staan bij ons centraal. Wij willen dat uw kinderen vrij en onbezorgd kunnen spelen, hun fantasie kunnen uitleven, spelenderwijs kunnen ontdekken, verwonderen en leren - in hun eigen kleurrijke koninkrijk.

Fantastische werelden. Meubilair in de kinderkamer

In het spel kan elk voorwerp een fantastische rol aannemen. Een kinderstoel kan niet alleen worden omgetoverd tot een leertoren, maar ook tot een piratenschip dat over de oceanen zeilt. Een krukje verandert in een rovershol, een tapijt in een rallybaan. Voor hun ontelbare creatieve ideeën hebben uw kinderen vooral één ding nodig: speelmeubels die robuust en duurzaam zijn, ook voor ongewone ideeën.

Een plezier om te knuffelen. In levenslange vriendschap

Gemaakt met aandacht voor detail, duurzaam en met een lange levensduur - onze knuffels, poppen en kinderdekens zijn ontworpen om spelenderwijs een kindertijd te beleven. Wij hechten veel belang aan vervuilingsvrije materialen van natuurlijke oorsprong, zoals stevige, warme houtsoorten, biologisch katoen en kbT scheerwol. Omdat we willen dat uw kind zonder gevaar voor lijf en leden met zijn pluchen vriend kan knuffelen en zich zo lang en zo uitgebreid als hij wil liefdevol in zijn Schmusedecke kan nestelen.

Begrijpen, liefhebben en leren door te spelen. Met trouwe metgezellen

Kinderen grijpen hun wereld met bijzonder enthousiasme aan - en ze houden niet alleen van de haptische warmte die het materiaal hout uitstraalt. Met hun langdurige robuustheid laten onze zorgvuldig vervaardigde houten speeltjes uw kroost ook hun natuurlijke energie uitleven. Spelenderwijs moedigen ze uw kind aan om fantasierijk en creatief te handelen en gaandeweg fysieke en cognitieve vaardigheden te ontwikkelen. En het mooiste is: zelfs na jaren "spelen" kan dit houten speelgoed nog steeds telkens weer nieuwe vreugde brengen.