Menu

Duurzame kwekerij

Duurzaam van jongs af aan. De kleurrijke wereld van de kinderkamer

Duurzame kwekerijDuurzame kwekerij

Mijn eerste, mijn eigen koninkrijk! Hier ben ik koning, hier mag ik zijn - en zoals wij allen weten, zijn kinderen niet alleen in hun eigen koninkrijk vervuld van een bijna onvermoeibare energie. Van 's morgens vroeg tot 's avonds laat veroveren ze spelenderwijs het leven, verwonderen en leren, springen en rennen, zingen en praten, ontdekken zichzelf en hun wereld vanuit steeds nieuwe perspectieven. Wat u in de kamer van uw kind vindt, moet daarom uiterst duurzaam zijn en bestand tegen het soms onstuimige gedrag van kinderen.

Van speelmeubels en houten speelgoed tot de lievelingsknuffel: bij de inrichting van de kinderkamer letten wij nauwgezet op duurzame robuustheid, duurzaamheid en natuurlijk functionaliteit - want alleen goede dingen die hun kleurrijke beloften ook op lange termijn waarmaken, wekken de vreugde van het spelen en de ontdekkingsgeest. Zorgvuldig verwerkte houtsoorten met hun onnavolgbaar warme uitstraling, stoffen en geweven pluche van natuurlijke materialen en verven, wassen en vernissen op basis van natuurlijke grondstoffen staan bij ons centraal. Wij willen dat uw kroost vrij en onbezorgd kan spelen, zijn fantasie kan uitleven, spelenderwijs kan ontdekken, zich verwonderen en leren - in zijn eigen kleurrijke koninkrijk.

Fantastische werelden. Meubilair in de kinderkamer

In het spel kan elk voorwerp een fantastische rol aannemen. Een kinderstoel kan niet alleen worden omgetoverd tot een leertoren, maar ook tot een piratenschip dat over de oceanen zeilt. Een krukje verandert in een rovershol, een tapijt in een rallybaan. Voor hun ontelbare creatieve ideeën hebben uw kinderen vooral één ding nodig: speelmeubels die robuust en duurzaam zijn, ook voor ongewone ideeën.

Een plezier om te knuffelen. In levenslange vriendschap

Onze knuffeldieren, poppen en kinderdekens zijn gemaakt met aandacht voor detail, zijn duurzaam en gaan lang mee - ze zijn ontworpen om spelenderwijs een kindertijd mee door te brengen. Wij hechten veel belang aan vervuilingsvrije materialen van natuurlijke oorsprong, zoals massieve, warme houtsoorten, biologisch katoen en kbT scheerwol. Omdat we willen dat uw kind zonder risico's voor lijf en leden met zijn pluchen vriendje kan knuffelen en zo lang en zo uitgebreid als hij of zij wil liefkozend in zijn knuffeldoekje kan kruipen.

Begrijpen, liefhebben en leren door te spelen. Met trouwe metgezellen

Kinderen grijpen hun wereld met bijzonder enthousiasme aan - en ze houden niet alleen van de haptische warmte die het materiaal hout uitstraalt. Met hun langdurige robuustheid laten onze zorgvuldig vervaardigde houten speeltjes uw kroost ook hun natuurlijke energie uitleven. Spelenderwijs moedigen ze uw kind aan om fantasierijk en creatief te handelen en gaandeweg fysieke en cognitieve vaardigheden te ontwikkelen. En het mooiste is: zelfs na jaren "spelen" kan dit houten speelgoed nog steeds telkens weer nieuwe vreugde brengen.

Meer inspiratie

Menu