Menu

Wandhaakset Dierentuin

(set van 3)
Jungle
Wandhaakset Dierentuin
(set van 3)
Jungle
37,90 €alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
op voorraad, Levering in 5-6 dagen
Gratis verzending! Tot en met 31.10.2022 bespaart u de verzendkosten t.h.v. 5,95 €. (Uitgesloten zijn bestellingen die volumineuze goederen bevatten of door een expediteur worden geleverd.)

Algemene informatie

Verschillende sets van drie wandhaken elk voor garderobe en kinderkamer. Voor speels organiseren en opruimen. Levering inclusief gelakte schroeven en pluggen.

Opruimen wordt eindelijk leuk met de Savanna jashaakset. Of het nu gaat om een jas, rugzak of knuffel: de kleintjes wijzen spelenderwijs hun lievelingsitems toe aan de motieven flamingo, nijlpaard of giraf. Een leuke bijkomstigheid: eindelijk bestellen op de safari tour.

Met de Ocean set duiken kleine diepzeeverkenners in de uitgestrektheid van de oceanen en ontdekken octopus, zeehond en walvis. Welk kind droomt er niet van om de oceanen te verkennen?

Of volg de roep van de wildernis met de Jungle set: Laat uw kleintjes door de dichte jungle zwerven. Daar zullen zij olifanten, papegaaien en krokodillen ontmoeten op een rendez-vous met hun lievelingsdieren. Onderweg wordt het struikgewas van jassen en expeditie-uitrusting uitgedund.

The Forest set maakt de serie compleet met bosdieren zoals beer, hert en vos.

De Dino set neemt ons mee terug naar de gevaarlijke dierenwereld van het Mesozoïcum met Tyrannosaurus Rex, Stegosaurus en Brachiosaurus.

Productinformatie

Artikel nummer 58753

Gewicht: 500 g (set)
Materiaal: staal, gelakt
Ontwerp: Martin Hirth
Jungle
Afmetingen: Olifant: B 9 × H 9 cm, Papegaai: B 5 × H 10 cm, Krokodil: B 15 × H 5 cm
Kleuren: Olifant: Raamgrijs RAL 7040, Papegaai: Zuiver rood RAL 3028, Krokodil: Turquoise groen RAL 6016
Vraag over het product

Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

Wij helpen graag

Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 26 26 101 of op elk moment info@manufactum.nl

Cadeaubon

Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

Cadeaubon kopen
Menu