TicToys

Balansplank beukenhout

TicToys
Balansplank beukenhout
  € 139,00alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering binnen 2-3 dagen

  Algemene informatie

  Het heeft de smaak te pakken. Flexibel, solide, veelzijdig

  Wat een eenvoudige curve kan doen! Elf stevig verlijmde lagen beukenfineer, gebogen, glad geschuurd en geolied, maken de perfecte wip - nee, een trampoline - of een surfplank - oh, een schommel, een glijbaan ... Dit balance board is eenvoudig ontworpen, en het is zijn minimalisme dat de creativiteit van kinderen op lange termijn uitdaagt.

  Niet alleen de functionaliteit, maar ook het materiaal en de afwerking zijn gericht op duurzaamheid. Het beukenhout, bij uitstek geschikt dankzij zijn buigzame hardheid, is afkomstig uit duurzame bosbouw in Noordrijn-Westfalen. De fineerlagen worden zorgvuldig gestapeld, gelijmd en gebogen onder hitte in de persmatrijs. Nadat het fineer is uitgefreesd, worden de randen met de hand fijngeschuurd. Ten slotte wordt het gevormde gelamineerde hout geolied - met natuurlijke, oplosmiddelvrije oliën - om de weerstand tegen vuil en water te verhogen.

  Door deze zorgvuldige vervaardiging is het balansbord geschikt voor een groot aantal toepassingen. Half-pipe voor de modelauto's, voetenbankje in de badkamer en keuken, vlot op de reis naar Panama of een loopbrug om onderdoor te kruipen: De verbeelding van het kind heeft vrij spel. De kurklaag aan de onderkant is zacht voor gevoeligere vloeren, zorgt voor meer slipweerstand en dempt het geluidsniveau. En terwijl het kind schommelt en stuitert, glijdt en springt, blijkt het "wiebelbord" ook een multifunctioneel, effectief trainingsinstrument te zijn.

  Balans vinden. Hou je houding. Swing along

  Wat sommige mensen in hun hele leven nastreven, wordt op het balance board tegelijkertijd bereikt: het lichaam leert spelenderwijs zijn houding te handhaven. Zodra het evenwicht is gevonden, is het trainingseffect automatisch. De plank traint niet alleen het lichaamsbewustzijn en het evenwichtsgevoel, maar versterkt ook de diepe spieren van het hele lichaam, en zelfs fitness kan met behulp van de plank worden getraind. Bovendien breekt het balance board niet gemakkelijk: het maximale draaggewicht bedraagt 120 kg. Dankzij deze robuustheid is het apparaat ook geschikt voor conditietraining voor jongeren en volwassenen. Het elastische beukenhout stuitert mee en heeft daardoor een diepgaand effect op de fascia en het spierweefsel - of je het nu gebruikt voor de zonnegroet tijdens de ochtendyoga, als stepper tijdens de middagsessie in de fitness of als oefenplank tijdens avondpilates. Gedetailleerde instructies met geïllustreerde tips voor talrijke yoga-oefeningen en asana's zijn opgenomen.

  Let op:

  Geschikt voor maximaal één persoon. Sportuitrusting, geen speelgoed. Sportuitrusting volgens DIN EN 913. Kinderen jonger dan 6 jaar moeten onder speciaal toezicht staan. Mag alleen worden gebruikt op een vlakke ondergrond. Niet aan één of beide zijden verhoogd gebruiken!

  Productinformatie

  Artikel nummer 203423

   11-voudig gelamineerd beukenfineer (herkomst Duitsland) naturel, geschuurd en geolied; onderkant met kurk bekleed. L 86 × B 28 × H 19 cm. Gewicht 2,2 kg. Max. belasting 120 kg. Geïllustreerde instructies voor verschillende oefeningen zijn inbegrepen. Gemaakt in Duitsland. Geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar.
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Klantenservice

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantenservice helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen