Én Gry & Sif

Bosdieren Vilt

(5-delig)
Én Gry & Sif
Bosdieren Vilt
(5-delig)
  € 42,90alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering binnen 2-3 dagen

  Algemene informatie

  Beste voorbeeld. Zuiver wolvilt

  Deze gevilte dierfiguren zijn uitstekend geschikt om kinderen vertrouwd te maken met de bewoners van het bos, ook daarbuiten. Vos en uil, haas en egel en last but not least het hert als de heer van het bos benadrukken één of twee essentiële kenmerken in hun puristische (en toegegeven, uiterst aantrekkelijke) ontwerp - en dat is ruim voldoende om kinderen kennis te laten maken met de verschillende "personages". Best aangevuld met uitstapjes in hun natuurlijke omgeving met de dieren van zuivere scheerwol in de hand - of ook in de vorm van een mobiel boven het kinderbed, als raamdecoratie of om de dierenpopulatie rond het knutselhuis uit te breiden.

  Eerlijk gecombineerd. Gry & Sif

  Tijdens haar trektocht door Nepal werd de Deense Gry Staunstrup onmiddellijk gegrepen door de openheid en warmte van de inwoners - en door hun vakmanschap. Zij kon in detail observeren hoe vakkundig en vaardig Nepalese vrouwen wol vervilten om Objekten te maken. Het idee was snel geboren om deze vaardigheid te gebruiken en het Nepalese handwerk te combineren met Deens design. En het idee werd onmiddellijk gevolgd door actie.

  Sinds 2000 produceert het bedrijf Gry & Sif in Nepal verschillende producten van wolvilt. Gry Staunstrup levert de ontwerpen in typisch Deense stijl, even opvallend als discreet en tegelijkertijd zorgeloos en vrolijk; de producten worden door Nepalese vrouwen in traditioneel handwerk gemaakt. Gry & Sif is nu Fair Trade gecertificeerd en staat voor eerlijke lonen en arbeidsomstandigheden, milieubewuste productie en transparantie. Voor de vilten producten wordt uitsluitend zuivere scheerwol van Nieuw-Zeelandse schapen gebruikt - elk product is uniek en handgemaakt.

  Productinformatie

  Artikel nummer 204015

   100% scheerwol (herkomst Nieuw-Zeeland). Geweidraad, omwikkeld met scheerwol. Hoogte 7,5 cm elk. Individueel gewicht 35 g.
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Klantenservice

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantenservice helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen