Senger Naturwelt

Senger Goose Warmtekussen grijs

Groot
Senger Naturwelt
Senger Goose Warmtekussen grijs
Groot
  € 94,90alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering binnen 2-3 dagen

  Algemene informatie

  Gezellige metgezellen. Verwarmend voor lichaam en geest

  Een zachte knuffel moet zacht aanvoelen - daar zijn de meeste kinderen het over eens. Als het om knuffeleigenschappen gaat, overtuigen de Senger warmtekussen dieren over de hele linie, want hun pluche vacht van biologisch katoen is bijzonder pluizig en voelt aangenaam aan. De dieren zijn gevuld met zuivere scheerwol, die de fabrikant betrekt van een herder uit de Eifel. Ze zijn echter niet te strak gevuld, zodat vleugels, armen of benen gemakkelijk kunnen wiebelen als ze worden rondgedragen.

  Knuffel, kussen en kruik in één, de gans met zijn verlengde nek is bijzonder voorbestemd om bij de keel te worden gegrepen en over de vloer te worden gesleept als een soort gekoesterde "buit". In de eendenvogel zit een uitneembaar katoenen kussen, dat bij het grote dier is gevuld met speltkaf en bij het kleine met druivenpitten. Verwarmd kan speltkaf onder meer helpen tegen maagpijn, terwijl druivenpitten naast verwarmen ook verkoelend kunnen werken. Het speltkaf of druivenpittenkussen moet van het dier worden gehaald en in een katoenen of linnen doek worden gewikkeld voordat het op de verwarming, het tegelkacheltje of in de oven wordt verwarmd (niet meer dan lauw).

  Dierenpoppen om plezier mee te hebben. Met ecologische normen

  Het begon allemaal in 1985 met een familie muizen. Terwijl de verscheidenheid aan Senger dierenpoppen is uitgegroeid tot konijnen, beren, ganzen, giraffen, zebra's, egels en vele andere, zijn Volker en Sabine Senger tot op de dag van vandaag trouw gebleven aan hun oorspronkelijke overtuiging: zij produceren speelgoed dat goed gemaakt is en lang meegaat. De Senger dierenpoppen zijn allemaal handgemaakt in Duitsland. De eigenaars van de pluche dierenfabriek in de Nederfrankische gemeente Obersinn hechten ook veel belang aan het gebruik van milieuvriendelijke materialen zonder chemische toevoegingen en schadelijke stoffen: voor het pluche van de in Opper-Franken geweven dieren wordt bijvoorbeeld zonder uitzondering gecertificeerd biologisch katoen gebruikt. De Senger-fabriek heeft voor dit ecologische engagement al vele onderscheidingen ontvangen.

  Attentie:

  De warmtekussens zijn niet geschikt voor premature baby's of kinderen jonger dan 2 maanden. De warmtekussens mogen niet in de magnetron worden opgewarmd.

  Let op:

  Indien nodig kunnen de opgezette dieren met de hand worden gewassen.

  Productinformatie

  Artikel nummer 203593

   Bont 100% katoen, vulling 100% scheerwol, herkomst Duitsland. Gemaakt in Duitsland. Elk met een verwijderbaar warmtekussen.
   Kussen met speltkaf vulling. Lengte 80 cm. Gewicht 740 g.
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Klantenservice

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantenservice helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen