Menu

Regenboogklokkenspel 8 tonen

Regenboogklokkenspel 8 tonen
  € 89,90alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering binnen 3-4 dagen

  Algemene informatie

  Het geluid maakt de muziek

  Gewoon erop slaan en de toon en volgorde van de noten klinken: een instrument bespelen kan niet eenvoudiger. En als er een bijzonder mooie toon of zelfs een echte melodie wordt geproduceerd, is het plezier van de kinderen des te groter. Daarom is het glockenspiel een van de centrale instrumenten van het vroege muziekonderwijs, in ieder geval sinds Carl Orffs concept van muziekonderwijs. En zoals bij elk instrument, geldt ook hier hetzelfde: De toon maakt de muziek. Als het helder en fijn gestemd is, wordt het geluidsgevoel van het kind al op lange termijn getraind. De professionele productie van dit klokkenspel zorgt voor een uitzonderlijk helder geluid. Diatonisch gestemd, strekt het bereik zich uit van drie- tot viertoons c - voor kinderen, die van nature net zo intens reageren op hogere tonen als katten op het gepiep van een muis, is dit de ideale frequentie om hun aandacht te trekken en aandachtig te luisteren. Frame en steunelementen zijn gemaakt van massief elzenhout. De nauwkeurig afgestemde klankplaten zijn stevig op de houten steunen geschroefd - onderlegd met kleine viltplaatjes en de schroeven omhuld met siliconen ringen om de volle klank niet te dempen en de toon zuiver en duidelijk te laten trillen. Met zo'n stevige constructie is het glockenspiel gemakkelijk bestand tegen de enthousiaste slagen van een kind, ook op lange termijn.

  Kinderlijke kleur

  De houten steunen gloeien in de kleuren van de regenboog - niet toevallig. Op fysieke basis wordt aan elke toon een bepaalde kleur in het kleurenspectrum toegekend; elke toon wordt geoctaviseerd tot hij de overeenkomstige kleur in het kleurenspectrum vertoont. Het synergetisch effect van dit principe is onovertroffen: De kleurcodering maakt het voor kinderen veel gemakkelijker om een specifieke toon te begrijpen en toe te kennen. Tegelijkertijd wordt het lezen van muziek vereenvoudigd door de "kleurentaal". Het glockenspiel wordt geleverd met een boekje waarin enkele exemplarische liedjes met bijbehorende kleurgecodeerde noten zijn genoteerd. Als je de kleurentaal eenmaal onder de knie hebt en met succes hebt uitgeprobeerd, kun je elk notitieboek van een kleurcode voorzien en ga je aan de slag! U zult zeker niet lang bezig zijn met "Al mijn eendjes" - uw kind is u al snel voor en is druk bezig met nog veel meer liedjes die met de acht diatonisch gestemde noten worden gespeeld. Misschien heeft u zelf een instrument dat al lang niet meer bespeeld is in een lade of in de hoek van uw kamer liggen? Waarom begeleidt u uw kind niet met hetzelfde vrolijke enthousiasme - en u heeft de vrolijkste soort housemuziek.

  Voorzichtig:

  Niet geschikt voor kinderen onder de 3 jaar. Verstikkingsgevaar door kleine onderdelen die kunnen worden ingeslikt.

  Productinformatie

  Artikel nummer 205152

   Diatonisch gestemd, bereik c'' tot c''''. Body en toonblokken van geolied of gekleurd gelakt elzenhout (herkomst Europa). Geluidsplaten van staal. Breedte 32,5 cm, diepte 15 cm, hoogte 4 cm. Gewicht 800 g. Geleverd met één harde en één zachte hamer, ronde stok en kop van gelakt beukenhout. De kop van de zachte hamer is bovendien bedekt met een siliconen ring.
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Wij helpen graag

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen
   Menu